FOTBAL  »  LIGA 3  »  CRAIOVA

VIDEO Primul pas greșit pentru FC U Craiova în Liga 3 + Mititelu mută din nou echipa: cum arată stadionul pe care vor juca alb-albaștrii

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 18:24

FC U Craiova 1948 a întrerupt seria victoriilor în Liga 3 cu un egal înregistrat în etapa a șaptea, scor 1-1, pe teren propriu, la Severin, în fața unei echipe din subsolul clasamentului, Gloria Lunca-Teuz Cermei. 

Deși au condus încă din minutul 14, după reușita lui Claudiu Bălan, oltenii nu au putut obține toate cele trei puncte. Oaspeții au restabilit egalitatea prin Daniel Filip, care a transformat fără probleme un penalty în minutul 54. 

Craiova a jucat cu un om în minus din minutul 53, după ce Codoban a fost eliminat la faza penalty-ului. 

La finalul partidei, Trică și-a felicitat adversarii pentru jocul prestat.  

„Rezultatul de egalitate e echitabil. Am jucat mai mult de o jumătate de oră în zece oameni şi, totuşi, nu am pierdut acest meci. Sigur, dacă am fi scos mai mult din ocaziile avute în special în prima repriză şi am fi făcut doi-trei-zero, alta era soarta meciului, dar aşa trebuie să ne mulţumim şi cu acest punct.

Felicit Cermeiul pentru cum şi-a apărat şansele împotriva noastră, a avut şi ea ocazii bune, inclusiv o bară, repet, scorul este corect. Nu vreau să acuz absenţele avute astăzi, cine intră trebuie să-şi facă treaba pentru echipă, nu există titulari şi rezerve la Universitatea Craiova. Nu sunt deloc îngrijorat după acest egal, ne vedem de treabă, trebuie să câştigăm etapa viitoare”, a spus antrenorul Eugen Trică, la finalul meciului, potrivit site-ului liga2.prosport.ro.

Craiova rămâne lider în Seria 4 din Liga 3 după 7 etape, având 19 puncte, cu 5 mai multe decât Progresul Pecica, echipa de pe locul 2. Podiumul este completat de Flacăra Horezu, cu 13 puncte. De cealaltă parte, Gloria Lunca-Teuz Cermei are doar 7 puncte și ocupă locul 13. 

„Trebuia să vină până la urmă şi un moment mai puţin plăcut, chiar dacă nu mă aşteptam să se întâmple în acest joc. Aşa se întâmplă însă când nu eşti concentrat sută la sută. Când nu înscrii, o fac adversarii. Sper să învăţăm din acest rezultat, iar etapa viitoare să nu mai facem aceste greşeli şi să ne reluăm seria pozitivă” - Marcel Pușcaș, președinte FC U Craiova 

VIDEO // FC U CRAIOVA - GLORIA LUNCA-TEUZ CERMEI

Mititelu ar putea muta echipa la Filiași 

Marcel Pușcaș, președintele echipei FC U Craiova 1948, a analizat și el jocul Craiovei și a dezvăluit noul stadion unde ar putea fi mutată echipa. Dacă inițial se discuta de mutarea la Târgu Jiu, unde arena nouă așteaptă să fie inaugurată, oficialul a confirmat și varianta Filiași, mai aproape de Craiova. Și acolo se află o nouă bază sportivă, inaugurată vineri. 

Avem la Deva, apoi vom mai juca şi următorul meci de acasă la Severin, după care rămâne să vedem. Poate la Târgu Jiu, poate în altă parte, la Filiaşi”, a declarat Marcel Puşcaş. 

FC U joacă acum meciurile de „acasă” la Drobeta Turnu Severin, la 111 kilometri de Craiova. Până la Filiași, oltenii ar parcurge doar 35 de kilometri, în timp ce Târgu Jiu se află tot la 111 kilometri distanță. 

VIDEO // Cum arată arena din Filiași

VEZI ȘI: 

DACO-GETICA - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-3 // VIDEO Daco-Getica nu se dezminte » Poezii naționaliste și derapaje înainte de meci: „Cum ați ajuns, cretinilor, în frunte” + Celentano din Las Fierbinți, invocat 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (3)
343852939374610
Florin Craiova  •  07 Octombrie 2019, 03:50

*** ca in 2 ani suntem in liga1 pe oblemenco si clona psd 2013 va fi abandonata...apropo inaite de 2013 tineai tot cu clona,sau cu 'calutu' cum zici tu... keep calm,we are coming back. *** csu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  06 Octombrie 2019, 20:33

Dacă nici seria asta nu o câștigați sunteți varza:))))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  06 Octombrie 2019, 20:33

Diii calu tu hahahaah

Vezi toate comentariile (3)
Comentează