FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

VIDEO FABULOS Daniel Pancu, discurs de Any Given Sunday: "Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit!" » Toți jucătorii s-au ridicat și au început să cânte

FOTO: Captură Facebook @Rapid București
FOTO: Captură Facebook @Rapid București

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 19:25

Rapid s-a impus în fața celor de la CS Tunari, scor 3-2, și a urcat pe prima poziție în Serie a II-a din al treilea eșalon fotbalistic al României. La final, Daniel Pancu a ținut un discurs motivațional cu care și-a cucerit definitiv elevii.

"Jos pălăria, băieți. Felicitări pentru modul în care ați interpretat jocul ăsta. Toată lumea are 10 cu felicitări din punct de vedere al determinării. Vedeți și voi cum joacă toți adversarii cu noi, când văd un asemenea public. Cât timp suntem la același nivel mental cu ei, nu avem nicio problemă.

Ne așteaptă duminică finala campionatului. Vă spun că ne așteaptă un război. O să lucrăm săptămîna asta și îi batem. Nu contează că avem mulți absenți, că nu joacă Voicu, Pancu sau oricine. Aici e Rapid și nimeni nu e de neînlocuit.

Acum vreau să cântăm puțin cu toții, că săptămâna trecută am fost trist: «Cine e pe primul loc, cine e primul loc, Rapidul e!»".

Rapid este lider în seria a II-a, cu un punct avans față de adversara din etapa următoare, AFC Unirea Slobozia.

Vezi și: VIDEO FC U Craiova, victorie categorică în Liga a 3-a » Florin Costea leagă al treilea meci în care marchează

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  14 Noiembrie 2018, 14:29

'Cine e pă primul loc/ Cine e pă primul loc...' . Nea Pancule, ia-le baietilor si o profa de lb romana. Nu de altceva dar in liga I se discuta altfel...

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Noiembrie 2018, 08:06

Bravo pancule , Dumnezeu să-ți dea sănătate. Mult succes în continuare ție , Rapidului și neasemuiților voștri suporteri. Sper să ne revedeam în Liga I cât mai repede cu putință.

amicu
amicu  •  13 Noiembrie 2018, 05:13

Din păcate, pe teren și nu vad aceeași determinare. Am urmărit toate meciurile Rapidului, însă mulți nu au ce căuta la aceasta echipa, chiar și în liga a 3-a

Vezi toate comentariile (4)
Comentează