FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

FC U CRAIOVA // VIDEO Explozie de bucurie a lui Gabi Safta, fostul crainic al FCSB, la reușita Craiovei: „Gol, gol, gooool Stoenac!” :)

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 15:27

Gabi Safta, fostul crainic al FCSB și angajat al Federației Române de Fotbal, a comentat în stilul caracteristic meciul de ieri dintre Șoimii Lipova și FC U Craiova 1948 0 - 1, din prima etapă a Ligii a 3-a. 

Safta a comentat meciul live la RadioSport1, în timp ce urmărea imaginile transmise de canalul de youtube al clubului finanțat de Adrian Mititelu, și a reacționat exuberant la unicul gol marcat de elevii lui Eugen Trică, ieri, la Pâncota, pe terenul celor de la Șoimii Lipova, contracandidată la promovare: 

Negru intră în careu, centrează în fața porții și GOOOOOL, gol, gol, gol Stoenac!!!”, se aude Gabi Safta pe înregistrarea postată pe pagina de Facebook a echipei craiovene. 

Video cu golul + reacția lui Gabi Safta

Un susținător declarat al echipei din Liga 3 în „războiul Craiovelor”, Safta a fost apreciat pentru exuberanța comentariului, însă unii dintre fanii olteni au reacționat dur, fiind deranjați de trecutul stelist al acestuia. 

„Gabi Safta vă înjura de vă spurca de fiecare dată când era crainic în Ghencea și acum a ajuns să vă comenteze meciurile?”, a fost unul dintre comentariile acide de la postarea echipei patronate de Mititelu. 

Vezi și:

VIDEO CSA Steaua a zdrobit-o pe AFC Rapid în prima etapă de L4, într-o zi istorică pentru roș-albaștri + Iulian Miu, din Ghencea: „Încă un pic și noul templu e gata!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
antalmihai
antalmihai  •  24 August 2019, 22:45

Asta e un mare nesimtit, ce sa caute el pe aici????????????????

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  24 August 2019, 20:57
Postat de zizu pe 24 August 2019, 20:18

Țineti minte cum îi înjura pe rapidiști și cum instiga la violență la meciurile fcsb ului? Ce mai caută ăsta în fotbal?

Gabi nu e fcsbist, e stelist de rit vechi, comenta meciurile Stelei cu mult înainte de apariția FC fcsb. Prin natura meseriei era firesc sa rămână și după momentul 2003, el fiind cel “vinovat” de “imnul” fcsbului, Maria lui Scooter :-))) Despre rasism, e greu de discutat in cazul sau, cum a fost și in cazul lui Bănel, acuza adusă fix pt aceeași strigare:” am avut și vom avea mereu boala pe ...” Ar fi la fel de hilar dacă Florinel Coman ar striga precum cei doi. :-)))) PCH ul nu o striga mă întreb!? Sau voi erați niște tolerați ?! :-))) Insa, pt a spune lucrurile pana la capăt, după incidentul respectiv și-a dat demisia din postul de crainic de stadion. Omul e pătimaș, iar la meciuri știi cum e, se spun și se striga lucruri care nu ne onorează, dar asta e, pana la urma face parte din show. Prefer însă așa decât ecoul dezolant de pe stadioanele goale unde auzi pana și ce își striga jucătorii intre ei ... :-(((

zizu
zizu  •  24 August 2019, 20:18

Țineti minte cum îi înjura pe rapidiști și cum instiga la violență la meciurile fcsb ului? Ce mai caută ăsta în fotbal?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează