FOTBAL  »  LIGA 3  »  CONFLICT

VIDEO Scandal la Turnu Măgurele! Ultrașii Craiovei nu au fost lăsați să intre pe stadion la meciul cu echipa fiului lui Dragnea! FC U, al treilea pas greșit consecutiv

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 17:51

FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, a ajuns la al treilea insucces consecutiv după remiza înregistrată pe terenul lui Turris Turnu Măgurele, echipa susținută de fiul lui Dragnea, scor 1-1.

Oltenii au condus cu 1-0 după reușita lui Avram din minutul 4, dar s-au văzut egalați pe final, în minutul 84, din penalty.

Aflat la primul meci de la revenirea la olteni, Florin Costea a intrat după pauză și a irosit o ocazie imensă, singur cu portarul, chiar înainte ca echipa din Turnu Măgurele să izbutească egalarea.

Scandal cu fanii

Ultrașii din Peluza Sud '97, cei care boicotează meciurile de pe teren propriu, nemulțumiți de "exilul" la Severin, au făcut o deplasare numeroasă pentru acest meci. Aproximativ 1.500 de craioveni au făcut deplasarea la Turnu Măgurele, însă aceștia au intrat în conflict cu forțele de ordine. 

De unde a plecat totul? Suporterii alb-albaștrilor l-au înjurat copios pe Liviu Dragnea, scandând și obsenități la adresa PSD-ului, partidul aflat la guvernare. Intervenția forțelor de ordine nu s-a lăsat mult așteptată, iar jandarmii nu le-au permis ultrașilor să intre în stadion, informează surse GSP.ro. 

Turris Turnu Măgurele, echipă care luptă pentru promovarea în Liga a 2-a și viitoarea adversară a Rapidului din "16-imile" Cupei, e condusă de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. 

Vezi și: EXCLUSIV Mititelu a rupt tăcerea » Ce a spus despre plecările lui Napoli, Fane Stoica și jocurile de culise din Liga 3: "Fiul lui Dragnea să nu mai umble cu d-astea!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
2075261572728111
Fane Stropitoru  •  23 Septembrie 2018, 12:17

Mumu lui caltabos jr si tacsu tractoristul flausat din saele!

fan_stiinta
fan_stiinta  •  23 Septembrie 2018, 10:46

ieri la magurele, jandarmeria si-a facut datoria! BRAVO! specimenele lui mititelu nu trebuiesc lasate pe niciun stadion.

2075261572728111
Fane Stropitoru  •  23 Septembrie 2018, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează