FOTBAL  »  LIGA 4  »  CS FC DINAMO

CS FC Dinamo a dat chix cu Marius Niculae, dar încearcă alte două mutări spectaculoase, Cristi Pulhac și Dacian Varga

Cristi Pulhac ar putea reveni în scurt timp pe teren // FOTO: GSP
Cristi Pulhac ar putea reveni în scurt timp pe teren // FOTO: GSP

Articol de , - Publicat marti, 16 aprilie 2019 14:35

În Liga 4 București se ascut armele pentru marea bătălie din play-off-ul pentru promovare. CSA Steaua negociază aducerea lui Janos Szekely, iar rivala CS FC Dinamo este în discuții avansate pentru înregimentarea lui Cristi Pulhac (34 de ani) și Dacian Varga (34 de ani)! 

Ambii fotbaliști erau retrași din activitate, dar CS FC Dinamo, clubul lui Nicolae Badea din Liga 4 București, antrenat de Emil Ursu, insistă să-i convingă pe cei doi să revină în iarbă.

Cei doi au confirmat pentru GSP.ro negocierile cu CS FC Dinamo: 

„Sunt discuții, da. E vorba de aceste două culori care te atrag. E greu să spui că te-ai retras și încercăm să mai facem ceva în privința aceasta. Din câte am auzit, Dacian Varga și Marius Niculae discută și ei cu CS FC Dinamo”, a declarat Cristi Pulhac, fotbalist cu 202 apariții în tricoul clubului lui Negoiță din Liga 1. 

Dacian Varga a vorbit la rândul său despre o revenire pe teren, anunțând că acest lucru se poate întâmpla dacă CS FC Dinamo ajunge în play-off-ul din Liga 4 București. 

Da, am avut o discuție cu cei de acolo. Dacă o să ajungă în play-off, mă voi antrena cu ei. Inclusiv Cristi Pulhac a purtat negocieri”, a spus Varga. 

Cristi Pulhac și Dacian Varga au CV-uri solide în spate, cei doi fiind foști campioni în România. Varga a luat titlul alături de Unirea Urziceni, în 2009, iar Pulhac a devenit campion în 2007, pe vremea când juca la Dinamo. 

Dacian Varga, pe vremea când evolua la Unirea Urziceni

Cu marius Niculae au dat fail

Dinamoviștii din Liga 4 au încercat să-l convingă și pe Marius Niculae, 37 de ani, să vină să le dea o mână de ajutor, însă acesta a refuzat până la urmă propunerea.

Steaua a încercat să-l aducă pe Marius Pena

Până să-și manifeste interesul pentru Janos Szekely, inclusiv rivala CSA Steaua a încercat aducerea unui alt jucător cu nume la nivelul primei divizii. Marius Pena, 33 de ani, fost campion cu Oțelul Galați, s-a aflat în tatonări cu echipa lui Marius Lăcătuș, dar acesta a declinat până la urmă oferta. 

Ghimpe în coasta Stelei

Cu 6 etape înainte de finalul sezonului regulat, CS FC Dinamo se află pe locul 4 în clasament, cu 54 de puncte. Lider e CSA Steaua, în timp ce Carmen București și CS Progresul 2005 completează podiumul. Lupta cea mare se va între cele 4 echipe în play-off.

Deși roș-albii au pierdut clar derby-ul disputat acum două săptămâni contra celor de la CSA Steaua, 0-3, ei pot reprezenta, în contexul noilor întăriri, un adversar de calibru pentru echipa lui Marius Lăcătuș în play-off. 

*Click pe imagine pentru zoom!

Câștigătoarea Ligii 4 din București, ce va fi stabilită în urma play-off-ului, va juca un baraj pentru promovarea în Liga 3 împotriva câștigătoarei din județul Călărași.

Vezi și: EXCLUSIV Steaua e gata să dea o lovitură de imagine! Discuții în toi cu Janos Szekely, fotbalist cu 4 meciuri în Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
104343947122875
Anton Pan  •  16 Aprilie 2019, 17:30

Foarte bine ca vin la Dinamo niste jucatori cu experienta. Chiar daca a pastrat numele sovietic Dinamo si continua sa mai aiba relatii cu militienii, echipa lui Badea este una privata si are dreptul sa faca ce vrea cu bugetul sau. Spre deosebire de odioasa aberatie FC Kaki2017, inventata de ofiteri smenari si lenesi din Cazarma Stalinista a Armatei-CSA, care continua sa fie o capusa sovietica in sportul unei tari membra UE. Praduiala bugetului aprarii este scopul urmarit de profitorii din MApN si CSA care mentin in viata aceasta absurditate abominabila in Romania, dupa ce toate tarile foste socialiste membre UE au desfintat de mult facatura bolsevica de club sportiv militar! Stopati amestecul brutal si abuziv al armatei in sportul profesionist romanesc!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Aprilie 2019, 17:05

Real Crângași și United Bucharest! Pe când Borussia Vurpăr și Werder Șelimbăr?:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează