FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Comisia de Apel a AMFB a amânat decizia în războiul Rapid - Steaua! EXCLUSIV Florin Talpan nu renunță: "Tot ce au depus ei e nul"

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 19:36

Disputa dintre CSA Steaua și Academia Rapid continuă la comisii, iar azi, cele două au avut o nouă întâlnire la Comisia de Apel a AMFB, care a amânat decizia în speța înaintată de Clubul Armatei care îi reclamă pe giuleșteni pentru faptul că n-au avut dreptul de a încheia contracte cu jucătorii atât timp cât n-au avut personalitate juridică. 

Comisia a amânat pronunțarea pentru mâine, însă juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, e convins că va avea câștig de cauză până la urmă. 

"Nu s-a decis nimic astăzi. Comisia de Apel efectiv nu știe ce decizie să ia, având în vedere că reprezentanții Academiei Rapid nu au depus la dosar nimic care să arate că echipa are personalitate juridică.

Având în vedere acest lucru, toate contractele depuse de ei sunt lovite de nulitate absolută. Decizia o să fie în favoarea CSA Steaua. Ni se va admite apelul pentru că nu au altă soluție.

Așteptăm hotărârea Comisiei de Apel, iar dacă ea va fi nefavorabilă, atunci o vom ataca la Comisia de Recurs din cadrul FRF și, posibil, și la organele abilitate. Vom face toate demersurile pentru a vedea dacă aceste contracte sunt valabile sau nu", a zis Florin Talpan.

 
Decizia luată de Comisia de Apel a AMFB în războiul Rapid - Steaua!

Decizia luată de Comisia de Apel a AMFB în războiul Rapid - Steaua! EXCLUSIV Florin Talpan vrea să anuleze toate actele giuleștenilor: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-4/comisia-de-apel-a-amfb-a-amanat-decizia-in-razboiul-rapid-steaua-exclusiv-florin-talpan-nu-renunta-tot-ce-au-depus-ei-e-nul-542236.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 19 Iunie 2018

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (74)
7clonareal
7clonareal  •  20 Iunie 2018, 13:12

Portul ilegal de creier cum se pedepsește? Talpan te așteaptă Socola.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  20 Iunie 2018, 10:19

Capitolul IV INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII Art. 241 Portul nelegal de decoraţii sau semne distinctive Purtarea, fără drept, de decoraţii, de uniforme sau de semne distinctive ale unui organ de stat, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă. Purtarea, fără drept, de uniforme, grade sau insigne militare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Detalii: https://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-241-cpen

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  20 Iunie 2018, 10:00

Acest talpan, se crede prin 1947, cand comunistii, sprijiniti de cisma ruseasca, au plantat in fotbal. gasca soldatilor, o grupare fara nici un drept legal de joc in divizia A de atunci. Din pacate, urmele comunistilor sunt inca nesterse.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează