FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua încă speră » FRF a stabilit data la care va da verdictul în cazul constestației depuse de Talpan

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2018 16:33

CSA Steaua aflat astăzi, în mod oficial, data la care va primi decizia de la FRF în cazul contestației dreptului de joc al celor cinci jucători de la Academia Rapid care au fost contestați de formația roș-albastră înaintea meciului direct din play-off-ul Ligii a 4-a.

  • Talpan cere clar ca acel meci să fie câștigat la "masa verde", iar roș-albaștrii să promoveze în Liga a 3-a în detrimentul Rapidului 

Astfel, deznodământul cazului va fi anunțat pe 10 iulie, se arată într-o decizie a Comisiei de Recurs a FRF:

Juristul vrea explicații pentru hotărârea luată de AMFB de a respinge plângerea sa în dosarul prin care scoate în evidență că Academia Rapid ar fi folosit 5 jucători care ar fi semnat contracte ilegale.

"Solicit comisiei să indice temeiul legal prin care o asociație fără personalitate juridică încheie acte juridice, în speță încheierea contractelor cu jucătorii contestați. Spun acest lucru în condițiile în care comisia de recurs a FRF e stabilită de ÎCCJ ca tribunal arbitral, exact asta se arată în motivarea din dosarul dezafilierii Universității Craiova. Așadar, membrii tribunalului arbitral sunt asimilați funcționarilor publici", declara Talpan pentru GSP.ro, în urmă cu 6 zile.

Un pasaj din cererea de recurs

Deși Academia Rapid a obținut CIS prin asocierea cu societatea SC FC R SA, Talpan susține că echipa giuleșteană nu ar putea promova legal în Liga a 3-a.

"Liga a III-a este o competiție recunoscută la nivel național, iar AS Academia Rapid nu are cum să participe deoarece nu are Certificatul de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului care să îi permită să evolueze în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal.

Practic, scopul pentru care a fost înființată AS Academia Rapid a fost încălcat, prin legitimarea unor sportivi profesioniști, deoarece acesta, prin voința asociaților, este practicarea disciplinei sportive fotbal de către membrii asociației" se arată într-un pasaj al cererii de recurs a CSA Steaua către FRF obținut de GSP.ro.

”Roș-albaștrii” au mers la FRF după ce la data de 20 iunie AMFB le-a respins ca nefondat apelul și i-a trimis pe aceștia să facă recurs la Federație.

Florin Talpan a contestat dreptul de joc a cinci fotbaliști profesioniști de la Academia Rapid înaintea meciului direct din play-off pierdut de CSA Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
sorindrag
sorindrag  •  06 Iulie 2018, 09:34

roș-albaștrii să promoveze în Liga a 3-a? nu domnule normal echipa infiintata de politrucii din armată pe 7 iunie 1947, ocrotiti de ana pauker si mai apoi de familia ceausescu ar trebuii promovati durect in finala champion league iar acolo echipa adversa are obligatia sa joace cu 4-5 jucatori si aia sa fie juniori iar portarul sa fie cel de la poarta clubului, meciul sa inceapa de la scorul de 3-0 pentru stoia golurile toate sa fie trecute in contul urmasului luistragiului din gara brasov, daca nu uefa si fifa sa se astepte la niste procese intentate de talpa na!

939271716140965
Manu Ion  •  06 Iulie 2018, 09:17

Terminati cu aceste clone,nu le mai dati atata importanta !!!!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Iulie 2018, 00:26
Postat de Andrei Dumitrescu pe 06 Iulie 2018, 00:01

Vom fi acolo domnule Talpan, sanatate sa aveti pt ca urmeaza o perioada incarcata pt Steaua. S-au inmultit lupii care fura ca pisica, ne judeca unii care s-au intrunit de urgenta sa modifice legi pt academia partidului rosu.

Pentru ce mergeti acolo, voi, peluzarii? Nu sunt femei sau copii pe care sa-i bateti si, in plus, riscati sa va intalniti cu galeria rapidului si iar o luati in freza! Stati baietilor acsa ca veniti si batuti si cu cu loc in liga 4.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează