FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

CSA Steaua, licitație inedită » Armata pregătește o achiziție de 4 milioane de lei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 13:18

CSA Steaua este autorul unei licitații de 840.000 de euro (aproximativ 4 milioane de lei), cu scopul achiziționării unor mijloace de transport aerian. 

„Militarii” vor să asigure sportivilor și angajaților din club bilete de avion în vederea deplasărilor. Clubul Sportiv al Armatei Steaua își dorește să încheie un acord-cadru valabil pentru 4 ani.

Licitația va fi una deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor și a cererilor de participare este 8 ianuarie 2020, informează news.ro.

Steaua interzisă la Berceni: „Primarul nu ne mai primește”

Cristian Neagoe, managerul secției de fotbal de la CSA, susține că și-ar fi dorit ca echipa să joace în continuare la Berceni, însă primarul Gheorghe Covrigea nu le-a mai permis acest lucru.

„Primarul din Berceni nu ne mai lasă să jucăm acolo din cauza suporterilor, pentru că au făcut dezastru. Ne-a surprins decizia primarului, poate e și supărat cu alegerile astea.

Mai era varianta Daco-Getica, dar nici ei nu vor să ne mai dea terenul, tot din cauza faptului că suporterii au vopsit pereții pe acolo. Oamenii se feresc”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro. 

VEZI ȘI:

Botoșani - CFR Cluj // VIDEO Dan Petrescu, conferință incendiară: „Cu Celtic nu vom juca pentru România, ci pentru Cluj” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Decembrie 2019, 12:14

Da, Talpan v-a scapat de cioban si de vOI! Și v-a trimis în grotele diviziei a patra, dar nici măcar acolo nu se admit comportările huliganice ale fanilor unei echipe artificiale și fără viitor. După logica ta impecabilă ar trebui ca toți cei bântuiți de coșmarul roș-albastru să nu-și mai susțină idolii (echipa de la RIN, echipa Olguței, înființată direct în liga a doua, echipa academicienilor care au pus mână de la mână, dar mai ales din impozitele cetățenilor sectorului 1, să cumpere mincinoasa legendă vișinie etc.), că doar nu mai țin de Interne, de Învățământ, de Transporturi etc.), ci au patroni cu mai nimic deosebiți de ciobanul care vă stă în gât... De aia o ții langa cu eroul național Talpan, biruitorul lui Becali, deși e limpede că Talpan n-a reușit decât să dezbine steliștii și să aducă pagube imense - stadionul ajuns în paragină după ce FCSB (numele provizoriu al Stelei) a fost alungată... Și acum? Un stadion muc și sfârc moka pentru o echipă obișnuită cu maidanele ligii a patra și cu așa-zișisuporteri față de care până și coregrafii sunt gigea...

815309251857881
Popa George  •  09 Decembrie 2019, 09:23

fassss

standart
standart  •  09 Decembrie 2019, 01:58

Nu inteleg de ce um 02301 nu repara stricaciunile produse de suporteri!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează