FOTBAL  »  LIGA 4  »  VIOLENȚĂ DOMESTICĂ

VIDEO Cine e Daniel Balaciu, cel care și-a lovit cu brutalitate soția cu ciocanul în cap: l-a arbitrat pe Iosif Rotariu și joacă fotbal la o echipă unde e investitor, antrenor și jucător

Daniel Balaciu și Dana Roba, în martie 2023 / FOTO: Facebook
Daniel Balaciu și Dana Roba, în martie 2023 / FOTO: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 18:06 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 09:14

Daniel Balaciu, arbitru și om de fotbal în ligile inferioare din județul Timiș, și-a lovit cu brutalitate soția, pe Dana Roba, cu un ciocanul în zona capului. Femeia, cunoscută în lumea showbizului, a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

Dana Roba, fosta dansatoare și parteneră a lui Nicolae Guță, devenită celebră în urmă cu 10 ani din cauza unui scandal monden, este în acest moment internată în spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Dana Roba a fost lovită cu bestialitate cu un ciocan și a avut nevoie de o intervenție complicată pe creier. Cel care a agresat-o a fost chiar actualul soț, Daniel Balaciu, un om cunoscut în fotbalul județean din Timiș, arbitru, fotbalist și cu planuri de investitor.

Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cine e Daniel Balaciu, agresorul nemilos al Danei Roba

Cei doi erau căsătoriți din ianuarie 2016, iar pe rețelele de socializare se afișau drept un cuplu fericit. Toate postările lor gravitau în jurul a trei subiecte, familie, credință, trecuseră la religia penticostală, și fotbal.

Cine e Daniel Balaciu, cel care și-a lovit cu brutalitate soția cu ciocanul în cap: l-a arbitrat pe Iosif Rotariu și joacă fotbal la o echipă unde e investitor, antrenor și jucător
Daniel Balaciu și Dana Roba / FOTO: Facebook @daniel.balaciu.3/

În decembrie 2022, Balaciu Daniel primea o diplomă de excelență în sport pentru „implicare și devotament în fotbal”. Cel care i-o oferea era Raul Cozarov, primarul orașului Gătaia.

Printre performanțele cu care Balaciu se laudă pe Facebook se numără și faptul că l-a arbitrat pe Iosif Rotariu, în sezonul 2012/2013. Fostul internațional, în vârstă de 50 de ani în acel moment, revenise pe teren și evolua pentru echipa suporterilor, ASU Poli.

Cine e Daniel Balaciu, cel care și-a lovit cu brutalitate soția cu ciocanul în cap: l-a arbitrat pe Iosif Rotariu și joacă fotbal la o echipă unde e investitor, antrenor și jucător
Daniel Balaciu / FOTO: Facebook @daniel.balaciu.3

Din 2021, Balaciu a contribuit la promovarea formației locale Șemlacu Mic, unde este investitor, antrenor și jucător. Echipa nu a fost însă înscrisă încă în ligile inferioare din Timiș.

 VIDEO. Daniel Balagiu promova echipa locală, Șemlacu Mic

Citește și alte știri de actualitate:

Rapid pornește negocierile: un milion de euro pentru omul de bază de la FCSB!

Nepotisme pe bani publici: CSA Steaua a făcut curățenie, însă a păstrat fix rudele lui Daniel Oprița

Rapid pornește negocierile: un milion de euro pentru omul de bază de la FCSB!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
Zazu
Zazu  •  10 Iunie 2023, 11:59

Sigur nu e vorba de mădălina ghenea? Că de ea scrieți toate minunile lumii!

cobra
cobra  •  10 Iunie 2023, 07:19
Postat de VanBasten pe 09 Iunie 2023, 19:04

Ce treaba are stirea asta cu sportul?! O dati grav in diverse. Astept si pozitia lui Nicolae Guta pe subiect, ca sa fie tacamul complet. Tepeline, Tepeline...

Daca scrii câteva cuvinte pe care ei nule pot înțelege sensul... imediat primești cartonaș galben ...Când ei scriu despre... se simt mândri " ziariști" P.S. Gestul acestui individ, dovedește că nu știe nimic despre femei! El crede că a pedepsit-o, dar de fapt și-a asigurat un loc pentru ani buni după gratii! Femeii îi urez sa revină la viță - sigur va gândi altfel după operația pe creier... De ce oare astfel de femei se mărită???!!! Pe bărbați îi înțeleg.... gândesc NU cu capul...!

fecere2
fecere2  •  10 Iunie 2023, 04:13
Postat de Catalynn.._. pe 09 Iunie 2023, 19:29

Când eram io mic era o gluma care spunea cam așa: Preferi sa împarți o prăjitura cu mai mulți sau sa *** de unul singur? :-))) Doamna arată intr-un anume fel, e genul de femeie cu care nu te încurci dacă nu ești sigur pe tine, pt ca vei trăi in permanenta cu frica ca te înșeală desi in cele mai multe rânduri nu e cazul. Și așa se ajunge la acest gen de situații regretabile … Cel mai rău e dacă sunt implicați și copii, care practic rămân orfani … :-(((

din pacate tot mic ai ramas...in orice sens posibil !:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close