FOTBAL  »  LIGA 4  »  PROCES

Dată stabilită: începe procesul în civil în cazul dezafilierii Craiovei » Rotaru și Olguța, pârâți și ei

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 22:22

Pe pagina de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948, formație care activează în Liga a 4-a, a fost anunțat faptul că procesul în civil dintre clubul oltean și FRF, LPF, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu, privind dezafilierea clubului, va începe în câteva zile. 

Mai exact, 23 februarie este data începerii procesului pe fond la Tribunalul București. Conform sursei citate, la prima ședință de judecată instanța va estima durata procesului în conformitate cu Noul Cod de Procedură Civilă.

Printre cei pârâți de FC U Craiova sunt chemați să răspundă în solidar cu CS U Craiova și Mihai Rotaru sau Olguța Vasilescu.

În penal, Curtea de Apel București a decis, la 15 iunie, ca Mircea Sandu (fostul președinte FRF) și Dumitru Dragomir (fost președinte al LPF) să fie achitați. Instanța a lăsat însă calea deschisă ca Adrian Mititelu să se adreseze în civil.

fc u craiova 1948

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1571879562884615
Mișu Tudorașcu  •  14 Februarie 2018, 11:21

La puscarie cu ei...forta stiinta

198939213804366
Adrian Addryano  •  14 Februarie 2018, 11:20

DREPTATE PENTRU STIINTA!!!!!!!DREPTATE PENTRU FOTBALUL ROMANESC pentru VREMURILE când acesta era condus de o gasca de profitori care astăzi trebuie să plătească pentru toate ilegalitățile si abuzurile comise!!!!!!!

198939213804366
Adrian Addryano  •  14 Februarie 2018, 11:15

Dosarul cu mafia coruptă din fotbalul românesc și din politică!!!!!!!Ani în șir le-au făcut jocul si le-au cântat în strună celor doi viitori întemnițați care au condus fotbalul românesc după sintagma:timpul trece leafa merge dar nu au plecat decât după ce si-au umplut buzunarele cu câteva milioane de euro proveniți din "comisioane",prime de necalificate si rente viagere pentru ei și tot neamul lor!!!!!!!Au arestat fotbalul românesc și l-au condus doar după propriul lor interes!!!!!!!Abuzuri pe banda rulanta,ilegalitati si alte fapte penale comise de cei doi inculpați dar dintr-o zi va veni si ziua scadentei când vor da socoteală pentru toate aceste fapte!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează