FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID - STEAUA, SÂMBĂTĂ, 19:15, TV TELEKOM SPORT, GSP.RO

EXCLUSIV Declarație de dragoste pentru Rapid din partea unui jucător emblematic: "Am un mare regret cu privire la meciul cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 11:44

Florin Motroc e nostalgic atunci când vorbește despre Academia Rapid, formație care acum se pregătește de derby-ul din Liga a 4-a cu CSA Steaua de sâmbătă, ora 19:15. Urmărește atent imaginile de pe Giulești și e dezamăgit că acest duel nu se dispută pentru titlul în Liga 1. 

"Acum câteva zile am văzut o postare a celor din galeria Rapidului, cum încălzeau, metaforic vorbind, nişte tobe , pregătind probabil un repertoriu pentru acest meci şi mi s-a ridicat părul pe mâini la auzul lor, aducându-mi aminte de cunoscutul Tigaie, care bătea la tobe pe vremea când tată antrena Rapidul, cât şi în perioada când am jucat şi eu în Giuleşti.

Aş dat oricât din viaţă să mai pot trăi aceste momente. Legat de meciul cu Steaua am un mare regret, că acest joc nu este în prima ligă, acolo unde ar fi trebuit să fie Rapidul meu iubit. Întrebându-mă de acest meci mă faci să întru în alte comentarii şi nu vreau. Cine ştie ce mai zic, însă ar fi atâtea de spus despre cei care au adus Rapidul în această situaţie. Fotbalul românesc de prim rang are nevoie de echipe precum Rapid, Petrolul, FC Argeş, UTA și alte echipe cu tradiţie şi cu atâţia suporteri", a zis Motroc pentru GSP.RO. 

"Să te ardă când îmbraci tricoul naționalei!"

Florin Motroc a comentat și numirea lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale. Aplaudă decizia FRF de a-l aduce și transmite un mesaj dur către fotbaliștii care vor fi selecționați:

"Sunt bucuros că la echipa naţională a revenit un român . Nu vreau să comentez prea multe legat de Cosmin. Îi doresc multă baftă , sper să readucă spiritul şi atitudinea dorită de toată lumea în teren, dăruirea pentru echipa naţională, să te ardă când îmbraci tricoul echipei naţionale, nu să ieşi curat de pe teren, cu echipamentul imaculat.

Sper ca jucătorii care vor fi convocaţi să vină la echipa naţională cu gândul de a da totul pe teren, căci cu jumătăţi de măsură nu poţi face mare performanţă şi aici îmi aduc aminte cuvintele lui Helenio Herrera , care spunea cum că acela care nu dă totul în teren , nu dă nimic. E perfect valabil şi în cazul de faţă". 

"Indiferent cine vine la șefia FRF și LPF are datoria de a face ceva concret pentru fotbalul nostru. Nu promisiuni, nu lupte între ei. Avem nevoie de oameni care să cunoască fenomenul, fără culoare politică. Să fie corecți și cu coloană vertebrală. E destul de greu, în ciuda faptului că dacă ne uităm în jur, avem astfel de oameni. Dar uneori ne facem că nu-i vedem. Nu vreau să dau nume, să nu se creadă că susțin pe cineva. Eu susțin pe oricine vrea să facă lucruri bune pentru fotbalul românesc" Florin Motroc, fost fotbalist la Rapid și internațional român 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
legendavisinie
legendavisinie  •  11 Octombrie 2017, 13:17

Stadionul va fi plin, interesul pentru acest meci fiind cu mult peste majoritatea partidelor din prima ligă.

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Octombrie 2017, 12:53

BRAVO Motroc. Întradevăr fotbalul românesc de prim rang are nevoie de echipe precum Rapid, Petrolul, FC Argeş, UTA , U Cluj... Toți suporterii așteaptă cu nerăbdare marele derby din Liga a-4-a dintre Rapid și CSA Steaua adică ADEVĂRATA Steaua și întradevăr tuturor ne pare rău că acest mare derby nu se joacă pentru titlu în Liga I... dar va veni și ziua aceea. CURÎND.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează