FOTBAL  »  LIGA 4  »  PRIMĂRIA SECTORULUI 1

EXCLUSIV Prima reacție a primarului Dan Tudorache după ce s-au anunțat probleme pentru clubul Rapid! Ce se întâmplă cu proiectul

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 09:14

Consilieră la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand a aruncat o adevărată bombă în rândul fanilor giuleșteni când a anunțat că Primăria nu va mai băga bani în sport și sistează finanțarea echipei din liga a patra, Academia Rapid.

Contactat de Gazetă, primarul Dan Tudorache a infirmat informația. Edilul dezvăluie că, până acum, Academia n-a consumat niciun leu din banii Consiliului Local, dar că acesta este pregătit în orice moment să ajute echipa de sub Podul Grant.

- Domnule primar, a apărut informația că nu mai susțineți financiar Academia Rapid. Gata proiectul?
- (râde) Informația asta a plecat de la consiliera Clotilde Armand, manipulează informațiile ca să creeze haos. Am să vă explic exact care este situația.
- Vă rog!
- Pe 18 decembrie am avut o ședință de Consiliu și am hotărât să redirecționăm banii până pe data de 30 decembrie 2017. A fost vorba de o rectificare de buget pentru sfârșitul anului. Deci, da, nu mai băgăm bani în sport și în nimic altceva timp de 12 zile ale anului 2017! (râde) Avem bani alocați pentru anul 2018 pentru sport. Și pentru Academia Rapid, și pentru Sportul Studențesc, și pentru echipa de handbal a lui Dinamo. Chiar au pus presiuni pe noi zilele trecute și i-am asigurat că nu sunt probleme.
- Deci suporterii rapidiști pot să fie liniștiți?
- Sigur că da, nu s-a schimbat nimic de când mi-ați luat interviu în vară și v-am explicat planul nostru. Oricum, Academia are în acest moment bani și nu a cerut până acum niciun leu Primăriei. Totul merge conform planului, echipa pleacă la Bușteni pe 22 ianuarie, parcă și în Antalya, după aceea, în cantonament. Echipa e susținută de mai mulți privați, dar când are nevoie de bani, să ne ceară! Noi suntem ca o societate de asigurări pentru Rapid. 

"Avem bani să dăm la Rapid și avem și dreptul legal să o facem, nu există nicio problemă, proiectul Academiei e în linie dreaptă" Dan Tudorache, primar sectorul 1

17 milioane de euro 
pe an poate oferi Primăria sectorului 1 sponsorizare pentru sport, adică 5% din bugetul său total

0-3 la masa verde

Academia Rapid pierde cu 0-3 meciul cu Tricolor, din 26 septembrie, pe care îl câștigase pe teren cu 3-1, a hotărât Comisia de Disciplină a AMFB. Motivul? A folosit un fotbalist fără drept de joc, Cristian Muscalu, caz descoperit de GSP.

"Muscalu a obținut dreptul de joc prin încălcarea regulamentului, mai exact era deja legitimat în străinătate, iar Rapid nu a cerut cartea verde", au spus surse GSP. Noul clasament: 1. Steaua 38p, 2. Rapid 35p, 3. Tricolor 35p.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  21 Decembrie 2017, 18:14

Sarantocul de Talapan nu primeste nimic?

vanitosu
vanitosu  •  21 Decembrie 2017, 14:17

Trist cum a ajuns Rapidul...copiii nu mai stiu de el, batranii au inceput sa duca cu ei pe lumea cealalta frumusetea Rapidului. Suntem noi care stim ce inseamna Rapidul pentru omul simplu dar cu sufletul bogat. Intotdeauna sa va amintiti si sa promovati frumusetea Rapidului si valorile pe care a fost cladit de cativa muncitori de fabrica: onestitate, dorinta, placere. Din amintirile prafuite sa rasfoiti si sa povestiti la copii, nepoti despre cea mai frumoasa si iubita echipa...sa promovati valorile. Ce se va intampla de acum inainte va fi pur politic si noua nu ne face cinste...din pacate prefer sa-mi duc amintirile mai departe decat sa vad cum toti maimutoii politicieni isi aduna voturi cu Rapidul. Imi aduc aminte cand s-a dat sentinta definitiva impotriva Rapidului era la tv un om de 60 de ani care plangea ca un copil ca el este bolnav si nu va mai apuca sa vada Rapidul in Liga I...asta inseamna Rapid.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  21 Decembrie 2017, 14:05

Este o aberatie sa se creada ca Primaria Sectorului 1 - si implicit Primaria Bucuresti - nu mai au bani alocati pentru aceasta "varte de vizita" foarte valoroasa in vederea viitoarei campanii electorale. Mai repede nu sunt bani pentru caldura bucurestenilor din Sectorul 1, decat pentru echipa de fotbal fanion a PSD-ului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close