FOTBAL  »  LIGA 4  »  AFC RAPID - CS VICTORIA BUCUREȘTI

EXCLUSIV Probleme mari la AFC Rapid » Nu mai poate juca pe Giulești!

Articol de - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 18:24

AFC Rapid are mari probleme cu banii! După ce mai mulți sponsori ai formației lui Horia Manoliu au început sezonul din Liga a 4-a cu AFC, acum aceștia s-au mutat pe tricourile Academiei Rapid, echipa susținută de Primăria Sectorului 1.

Acestea nu sunt singurele probleme ale echipei care susține că e continuatoarea Rapidului. Horia Manoliu, principalul investitor, n-a reușit să facă rost de bani pentru a închiria stadionul Giulești pentru meciul de mâine din etapa a doua, cu CS Victoria București, de la ora 17:00.

Astfel, partida dintre AFC Rapid și CS Victoria se va juca sâmbătă, pe stadionul Rocar din București.

Mai mult, giuleștenii au rămas ieri și fără antrenor, după ce tehnicianul Andrei Anghel Constantinescu și-a depus demisia.

3.000 de lei
e închirierea stadionului Giulești pentru o partidă de fotbal

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
138312373238642
Florin Cutitoi  •  09 Septembrie 2017, 15:34

Ar trebui ca toate echipele care se pretind urmase directe a "Rapidului " original sa se uneasca intr-o singura echipa si aceea , logic , trebuie sa fie cea care are finantarea necesara ! Apoi acea echipa sa castige licitatia pentru nume si emblema ( palmaresul nu poate fi cumparat , ii poate apartine daca suporterii o recunosc drept "Rapidul" autentic , fiind vorba de spiritul sportiv , nu de bani , institutii sau patroni cand vorbim de palmares ) si apoi sa se bata ca sa ajunga in Liga 1 ! Dupa cum se observa , singura care indeplineste conditiile este echipa finantata de primarie ! Cei care leaga sportul de politic au dreptate doar in ce priveste vointa politica de a ajuta sportul , in mod legal , din cei 5% care pot fi folositi ! Toti cei care denigreaza autoritatile locale ce sprijina sportul , sa observe ca este singura modalitate de a salva ce se mai poate salva , tinand cont ca "privatii" nu se ingramadesc de loc sa finanteze sportul sau daca vor nu sunt in stare ! Sunt rari aia si oricum sunt sub lupa autoritatilor judiciare , ceea ce trebuie sa recunoastem ca descurajeaza...

1895893587092628
Negrila Romeo  •  09 Septembrie 2017, 10:17

Echipa e a primăriei nu a Psd-ului poate la alegerile următoare vă fii cineva din pnl sau nu ştiu ce partid primar, asta nu înseamnă că e al lor.

104772133226352
Petre Radulescu  •  09 Septembrie 2017, 08:30

rapid PSD, bolșevici din naștere!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează