FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

EXCLUSIV Reacție OFICIALĂ a CSA Steaua după haosul de la derbyul cu Academia Rapid: "Incidentele sunt de condamnat! Să răspundă conform legii"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 17 aprilie 2018 09:49

Clubul Sportiv al Armatei a reacționat oficial în urma incidentelor de la partida pierdută de Steaua cu Academia Rapid, scor 1-3. Oficialii CSA sunt dezamăgiți de acțiunile suporterilor, pe care le condamnă, mai ales că primiseră asigurări înaintea meciului cum că totul va merge într-o direcție bună. 

"Ne disociem de acest comportament! A fost o imagine negativă la adresa fotbalului. Toată săptămâna am avut acţiuni comune cu membrii galeriei, am avut asigurări din partea lor că lucrurile merg într-o cale bună. Noi aveam nevoie de sprijinul lor.

Nu putem acum să generalizăm, dar tot ce s-a întâmplat aruncă o lumină nefavorabilă şi munca lor ca galerie. Incidentele sunt de condamnat. Acest tip de comportament nu are ce căuta pe stadioane într-o ţară membra UE.

O persoană trebuie să accepte că o altă persoană de lângă el poate să susţină pe cine doreşte. Clubul Sportiv al Armatei se disociază total de astfel de comportament. Cei care au dat naştere acestor conflicte trebuie să răspundă conform legii", anunță CSA Steaua în exclusivitate pentru GSP.RO. 

...despre reacția lui Cristian Cîrlan, directorul de marketing și comunicare al Clubului Sportiv al Armatei: "Cristian Cîrlan nu a acuzat deloc peluza stelistă ci a condamnat faptele acelor suporteri care au generat incidentele, sesizând posibilitatea ca aceștia să nu fi fost membri ai asociației ci oameni infiltrați printre ei cu scopul de a instiga".

"Niciodată nu ne putem asocia cu astfel de fapte. Nu ne reprezintă. Asociația Steliștilor cu care noi am fost în contact ne-a asigurat întotdeauna că va respecta anumite valori. Rămâne să vedem dacă au fost alte persoane care au venit la stadion și cu un alt scop. Au fost și instigatori, nu știu ce au vrut, dar e clar că au venit la meci doar pentru a provoca" Cristian Cîrlan, CSA Steaua

5.000 de lei este amenda primită de Clubul Sportiv al Armatei în urma incidentelor de la derby

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  17 Aprilie 2018, 16:34

Mos Teaca a glasuit din nou. Comunicat ridicol, ca orice amestec abuziv si brutal al armatei in sport. Se invoca, cu un inalt grad de ignoranta, statutul Romaniei de membru UE, fara ca aceasta adevarata Cazarma Sovietica a Armatei-CSA sa realizeze penibilul situatiei. Nu mai exista alta tara UE in care armata sa finanteze o echipa militara in fotbalul profesionist si in nicio tara UE nu mai exista o structura parazitara, infiintata de ocupantii sovietici, precum CSA!!! Ceea ce este cert dupa circul lamentabil din 14 aprilie, este ca armata romana si-a asociat imaginea si a facut un parteneriat strategic!!! cu hoarda violenta si salbatica a huliganilor din peluza sud!

catalynn
catalynn  •  17 Aprilie 2018, 12:45

Incidente minore, atmosfera superba stricata insa de proasta organizare si jandarmi. Cine prefera meci cu 3000 de samantari si echipe sătești încropite pe picior e liber sa se duca la meciurile fcsbului, cine insa prefera sa se simtă microbist de abia așteapta o reeditare a meciului istoric de sâmbăta!

copylu4steaua
copylu4steaua  •  17 Aprilie 2018, 12:12

Chiar ma uitam la un filmulet pe youtube care arata momentul in care cei de la sud sar gardul dinspre tribuna a doua sa fuga sa planteze panselute si in peluza opusa si sa le ofere vata pe bat suporterilor de acolo. Au intervenit jandarmii prea energic in peluza ? Pai dupa ce s-au batut intre ei si au aruncat cu petarde in jandarmi, sudistii evident ca au primit ce au meritat. Dar nah nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează