FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

EXCLUSIV UPDATE Avocatul clubului Academia Rapid a cerut amânarea cazului în care echipa poate pierde alte 3 puncte

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 09:09

Academia Rapid se luptă cu CSA Steaua și AS Tricolor pentru promovarea în Liga a 3-a, iar astăzi a avut un nou "meci" important, în fața comisiilor AMFB.

UPDATE

Cazul s-a amânat! Clubul Rapid a cerut amânarea pentru ca avocatul echipei să analizeze probele aduse de ACS Victoria.

Știrea inițială

Oficialii alb-vișiniilor se vor prezenta astăzi în fața comisiilor AMFB, de la ora 14:30, pentru a da explicații în cazul folosirii pe fals a jucătorului Cristian Valentin Muscalu în meciul din etapa a 4-a a campionatului cu ACS Victoria.

Sursele GSP.ro au dezvăluit că oficialii celor de la Victoria au prezentat un dosar întreg comisiei de la AMFB în care se află înregistrarea meciului respectiv, dar și mai multe imagini foto în care apare Valentin Muscalu.

Academia Rapid a mai fost sancționată cu pierderea a trei puncte în acest sezon după ce l-a folosit pe același jucător într-un meci cu AS Tricolor. Atunci, AMFB s-a autosesizat după articolul din GSP.ro: "Incredibil: Rapid a folosit de două ori un fotbalist fără drept de joc! AMFB recunoaște: “L-am legitimat greșit” » Ce riscă echipa lui Pancu + Reacția Stelei"

Vom reveni cu informații după ora 15:00 când se va termina ședința de la AMFB.

muscalu 2
Muscalu (nr. 15), în partida din tur câștigată de Academia Rapid cu CS Victoria, 3-0

Clasament Liga 4 după 16 etape

 clasament liga 4

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
catalynn
catalynn  •  21 Martie 2018, 17:58
Postat de paul801 pe 21 Martie 2018, 11:29

ai vazut tu ca a spus, sau te-ai luat iar dupa ce inteleg ziaristii din anumite declaratii.Eu cred ca daca spunea cu subiect si predicat, ar fi fost breaking news peste tot . Stanciu are sotia moderatoare la Realitatea TV .

Paule, te poti convinge singur, uite aici un articol, insa mai sunt destule, inclusiv gsp au avut ceva pe aceasta tema ...................https://b1.ro/stiri/sport/dragnea-patron-rapid-216415.html ...........................Din cate am inteles decizia s-a amanat doua saptamani, insa altceva MULT mai grav a iesit la iveala!!! Daca in cazul folosirii lui Muscalu cu Tricolor se poate vorbi de o simpla eroare umana cauzata de harababura care domneste in club, cu Victoria este o incercare de a trisa! Mai exact, cei de la Academie stiau ca Muscalu nu are drept de joc si pe foaia de arbitraj nu i-au trecut numele, asta fiind si motivul pt care a durat atat pana Victoria a strans dovezi, dpdv al hartogariei Muscalu neaparand ca ar fi jucat in acel meci. Ghinionul a fost ca meciul a fost televizat si in imagini apare respectivul jucator. Daca speta e vazuta ca o incercare premediata de a trisa pedeapsa se suplimenteaza cu inca 6 puncte (deci 9 in total) plus li se interzice posibilitatea de a face transferuri o perioada .... Vom vedea ce verdict dau AMFB dar oricum nu prea conteaza, fara personalitate juridica conform regulamentului FRF nu pot promova. Din pacate insa Dragnea si ai sai va cam duc cu zaharelul, va mint ca ei sunt Rapid, desi deocamdata Academia Rapid NU este Rapid. Poate va fi intr-o buna zi, dupa ce vor cumpara marca asa cum cere legea, pana atunci insa Academia e la fel de Rapid (sau mai degraba nu) ca si restul care pretind asta.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Martie 2018, 15:18
Postat de caminero pe 21 Martie 2018, 13:56

Ai văzut filmul "Oaia cu cinci picioare"? Exact așa o să vă organizeze Thiess și tringhiularul ăla cu FCîSîB pe post de carne de mici.

Măi, tu rămâi la poeziile tale - ”Cățeluș cu părul creț” și ”Cuțu șchiop”... Ce-i trebuie Stelei turnee organizate de masoni, când au șansa să dea de Real, Borussia și Liverpool în cupele europene? Alea de care Dinam0 fuge ca dracu` de tămâie...

mokinio
mokinio  •  21 Martie 2018, 14:11

Problema nu este depunctarea (oricum trebuie sa bati echipa armatei de 3 ori daca vrei sa ajungi la barajul de promovare), ci modul in care vei fi arbitrat in meciurile directe, stiind ca la conducerea amfb-ului a fost numit un apv-ist(cum a fost numit, doar el stie)!*** Hai RAPID!!! Apropos, daca tot nu primim "personalitate juridica" de ce nu ne schimbam numele in LOCOMATIVA 1923?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close