FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 0-2

Explicația pentru lipsa spectatorilor de la finala campionatului din Liga a 4-a! De ce s-au speriat steliștii și rapidiștii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 12:25

Duminică au fost cu 20.000 de spectatori mai puţini decât la precedentul Steaua - Rapid, când huliganii din galerii au provocat incidente violente.

14 aprilie. Steaua vs Rapid în Liga a IV-a. Meci fără mare miză sportivă, fiindcă indiferent de rezultatul acelui joc, clasamentul nu se schimba în privinţa primelor două clasate. Totuşi, confruntarea a adus pe stadion un număr impresionant de spectatori. Peste 35.000 şi a fost meciul care a produs cea mai mare asistenţă în România, în sezonul 2017-2018, la un meci dintr-o competiţie internă.

Spectatori, cifră oficială: 36.277

3 iulie. Din nou Steaua vs Rapid. Tot pe Arena Naţională, dar de această dată cu o miză imensă. Era finala play-off-ului, partida care decidea formaţia ce merge la barajul pentru accesul în Liga a 3-a. Cu toate acestea, asistenţa a scăzut dramatic faţă de acum o lună şi jumătate. De peste 3 ori mai puţini.
Spectatori, cifră oficială: 10.106

EXPLICAŢIE

Cum s-ar putea argumenta acest regres fantastic al spectatorilor? La meciul din 14 aprilie au avut loc incidente grave în tribune, provocate de ultraşii stelişti, care, revoltaţi de un banner rapidist de la tribuna a II-a, au intrat în forţă pentru a-l lua şi din violenţele care au urmat au avut de suferit inclusiv spectatorii ce stăteau în alte locuri din stadion, nu în peluze.

Scenele cu oameni plini de sânge sau cu copii scoşi de pe arenă de frică să nu fie loviţi au avut un impact emoţional mare, iar prima consecinţă a venit duminică. Spectatorul de fotbal, altul decât ultrasul din galerie, a preferat să ocolească Arena Naţională. 

stadion

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Iunie 2018, 00:45
Postat de ucluj2011 pe 06 Iunie 2018, 18:32

Ce spui tu este din categoria blaaa...blaaa... blaaa... .. hai să vorbim sp ne aflăm în trabă. Amatorii sunt la voi în Liga clono-sătească unde vin la 9 din 10 meciuri între 50 și 950 de spectatori (SPECTATORI nu fani). Mai gîndiți înainte de a abera... de fapt voi NU aberați , voi spuneți chestiile astea din ură , frustrare , răutate și invidie.... MAI ALES că voi știți că al vostru iubit FCSB nu mai are multe zile de trăit. Mai vorbim peste un an sau doi...

mai vorbim corect,asa am zis si cand o sa se desfiinteze rapid si sistemul i a readus,o sa plece tudorache si iar o sa plangeti,clonelor voi si csa,noi suntem prea sus,si radem de amatorii care joaca cu asfalt si tricolor,echipe fara nume ,infiintate in 2017,fc r,hahah

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Iunie 2018, 18:32
Postat de manutd.steaua pe 06 Iunie 2018, 17:05

Si-au dat seama si oamenii ca n-au pt ce sa vina sa vada 2 clone care joaca un meci la amatori,pe un stadion mare!!!

Ce spui tu este din categoria blaaa...blaaa... blaaa... .. hai să vorbim sp ne aflăm în trabă. Amatorii sunt la voi în Liga clono-sătească unde vin la 9 din 10 meciuri între 50 și 950 de spectatori (SPECTATORI nu fani). Mai gîndiți înainte de a abera... de fapt voi NU aberați , voi spuneți chestiile astea din ură , frustrare , răutate și invidie.... MAI ALES că voi știți că al vostru iubit FCSB nu mai are multe zile de trăit. Mai vorbim peste un an sau doi...

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Iunie 2018, 18:28
Postat de sibelius pe 06 Iunie 2018, 17:09

Adevarata era numai "fiica mamei Omida". Adevarata Poli Timisoara si-a dat obstescul sfarsit prin ligile inferioare din Bucuresti acum multi ani, dar pentru timisoreni Rocar Bucuresti era Poli cat timp Iancu a facut pe patronul pe banii altora. "Adevarata" U Cluj a dat si ea faliment, "adevaratul Petrolul" nu era nici ala falimentat ultima data. Azi maine Sportul Snagov poate deveni adevaratul FC Brasov...E un fenomen de curtea scolii/ligile satesti unde toate echipele imprumuta numele unor echipe celebre in loc sa-si construiasca propria identitate(a existat si un Rapid intr-un sat fara gara).

Greșești VOIT , asta se cheamă rea voință. U Cluj este U Cluj și în curînd va fi în Lihga I , Poli Timițoara este în Liga 3 deocamdată , dar AIA este adevărata Poli ... Cu Brașovul este la fel... Rapidul este continuatoarea de drept (unde sunt SUPORTERII acolo este Rapidul , nu în altă parte) , trebuie doar să-și rezolve și să-și (răs)Cumpere sigla și palmaresul lucru care se va întîmpla cît de curînd , petrolul va reveni în Liga I și este la fel de petrolul ca întotdeauna... toate aceste echipe sunt mai "ADEVĂRATE" decît FCSB-ul vostru care nu mai are nici nume , nici siglă , nici palmares, nici identitate , nici... NIMIC. Comentariile celor CÂȚIVA FCSBiști ca tine (nu toți) sunt voit răutăcioase... ȘI CE DACĂ!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează