FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

VIDEO Steaua pare gata de promovarea în Liga 3 » Victorie în amicalul cu FC Voluntari, 2-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:05

Steaua, liderul din Liga a 4-a, a câștigat amicalul cu FC Voluntari II, locul 6 în Seria a 3-a din Liga 3, scor  2-1.

Steaua a început mai bine meciul. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a deschis scorul în minutul 26, când Bogdan Sitaru a trimis cu capul, din 6 metri, o centrare a lui Alin Predescu. Voluntari a egalat rapid, Cosmin Achim marcând din penalty în minutul 31.

Steaua a înscris golul victoriei în minutul 66. Alex Mărgărit a avut o acțiune pe partea dreaptă și a centrat pe jos, în fața porții, de unde Alin Robu a îndeplinit o simplă formalitate.

La meci au fost prezenți Ioan Andone, managerul de la FC Viitorul, și Ciprian Marica, fost atacant la Dinamo și FCSB.

VIDEO FC Voluntari II - Steaua 1-2 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  04 Februarie 2019, 13:19
Postat de catalynn pe 01 Februarie 2019, 13:56

Iluzii!? Uita-te in tribune cand joaca fcsb si cand joaca Steaua, e simplu! Azi suporterii au vrut sa vina la meci desi era la matineu si era amical cu o echipa satelit, insa se anunțase ca accesul publicului nu e permis. Ce mai vrei!? Cum ti-am spus: 2019 anul desființării fcsb! Nu a trecut decat o luna si muIte s-au întâmplat :-))))

Catalyn imi aduce aminte de Hancu :D Care Hancu ?!!!! Hancu , care ne anunta la 6 luni ca vom avea un cutremur fatal :D o sa ajungi la socola .. pentru talpan !!?? Merita ?!!!

mariofcs
mariofcs  •  01 Februarie 2019, 16:30

Normal, azi cei de la scânteia nu mai numesc titlu de la articol Clickbait. Exultã şi se bucurã cã cei de la GSP i-au dat învingãtori contra celor de la FC Voluntari. Pãi se poate domnu Adrian? pãi azi nu faci scandal?

dimonty1
dimonty1  •  01 Februarie 2019, 15:40

bai fratilor.. bai nene.. steaua e nu mai una si ne mindrim cu ea in toata lumea.. singura steaua e aia din divizia a prieteneee.. catalynnn esti prea mic prietene calmeaza te

Vezi toate comentariile (13)
Comentează