FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA 2-0

FOTO Mireasa-jurnalist a scandat trivialități împotriva Stelei

Foto: Cristi Preda +1   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 00:17

O mireasă a apărut pe gazon cu un fular vișiniu la gât la finalul partidei dintre Academia Rapid și CSA Steaua, scor 2-0, disputat pe Arena Națională.

Ea a fost "furată", conform tradiției, de la nuntă și adusă pe stadion.

Ajunsă pe gazon, a răspuns prompt când a fost chemată de galeria giuleșteană să scandeze injurii la adresa steliștilor.

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit apoi în direct la TV Digi Sport că mireasa din imagini este un reporter Pro TV la departamentul sport, Adelina Ioana Belghiru.

Giuleștenii au sărbătorit aseară calificarea la barajul pentru Liga a 3-a care se va desfășura împotriva învingătoarei din Liga a 4-a din Giurgiu. Barajul va avea loc pe 16 și 23 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
indolentu
indolentu  •  04 Iunie 2018, 18:00

ba ramin chiar fara replici in fata unor astfel de afirmatii galeria academiei r scanda o indemna sa strige insa mireasa ridea aplauda si n a scos nici un cuvint ba nene cind scrie ti un articol scrie ti macar ce vede o lume intreaga ce a vazut in transmisiunea televiziunii respective nu mai acuzati degeaba da -ti ba seventa unde striga trivialitati cere ti acceptu postului care a transmis meciu sa va lase sa dati secventa cu trivialitatile scandate de mireasa pai daca aduceti o acuza faceti o cu argumente video nu cu o poza din care reiese ca ride si aplauda mireasa jurnalista

986379311381755
Lengyel Adrian  •  04 Iunie 2018, 11:10
Postat de gannicus2014 pe 04 Iunie 2018, 00:35

talpane, da-o in judecata, prea ti le-a zis fara perdea !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yeatsron
yeatsron  •  04 Iunie 2018, 10:53

si eu as fi facut la fel! e un gest absolut normal, exagerat de papagalii de la gsp. radulescu ala e de un penibilism infiorator! chiar nu gasiti gazetari in tara asta?!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează