FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

FOTO Organizare de amatori » Scene penibile pe Giulești, înaintea primului meci al play-off-ului Ligii a 4-a

FOTO: Marius Mărgărit +3   FOTO
FOTO: Marius Mărgărit

Articol de , - Publicat vineri, 25 mai 2018 17:50

Play-off-ul Ligii a 4-a începe azi cu partida dintre Academia Rapid și AS Tricolor, de la ora 18:30. Al doilea meci e cel dintre CSA Steaua și Dinamo, ora 21:00. Ambele se joacă pe Stadionul Giulești. 

AMFB-ul a decis ca vestiarele stadionului Giulești să fie rezervate pentru Academia Rapid și CSA Steaua, în timp ce jucătorii de la AS Tricolor au fost trimiși să se schimbe în  Sala de Atletism aflată sub peluza a II-a, unde este tabela de marcaj.

În ciuda faptului că CSA Steaua, Dinamo, Academia Rapid și AS Tricolor au plătit aceeași sumă pentru organizare, echipele au fost tratate diferit din acest punct de vedere. 

Arena are doar două vestiare și n-ar fi fost timp suficient între cele două meciuri de azi pentru ca fotbaliștii de la AS Tricolor să-l elibereze pentru sosirea steliștilor. 

5.000 leie taxa de participare pentru play-off, bani din care AMFB a organizat acest play-off

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
485809194904413
Costel Tudor  •  26 Mai 2018, 05:33

AMFB - ul a dovedit ca este incapabila sa organizeze asemenea eveniment ! Începând cu prețul biletelor , preț care se regăsește la meciurile de liga 1 , AMFB a dat-o in bara ! NU poți pune la liga 4 -a prețuri de liga 1 in condițiile in care meciurile erau si televizate și te mai miri ca sunt așa putini spectatori !

amicu
amicu  •  25 Mai 2018, 23:37

Organizare de amatori în liga de amatori. Se juca liga campionilor și nu știam???

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Mai 2018, 23:29
Postat de Montolivo Grig pe 25 Mai 2018, 19:34

Prostea, atunci cine e Steaua, aberatia aia din liga 1 condamnata de justitie? Stiu ca unii prosti o mai numesc asa dar numai ei o vad steaua din pura prostie.

pprostea ,justitia nu are intotdeauna dreptate,fotbalul nu e departe de alte domenii corupte,asa ca las o balta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează