FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

GALERIE FOTO Gestul emoționant făcut de Niculae în derby-ul cu CSA Steaua » Atacantul rapidist a salvat un copil stelist

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 12:54

Academia Rapid a câștigat derby-ul Ligii a 4-a, 3-1 cu CSA Steaua, după un meci plin de incidente între fani.

În timpul bătăilor dintre fanii celor două echipe, Daniel Niculae a ajutat un copil fan Steaua să iasă din zona periculoasă. Atacantul de 35 de ani s-a dus în fața fanilor steliști și a luat din tribună un copil pentru a-l feri din calea fanilor violenți.

Ulterior, un steward a preluat copilul, iar acesta a fost dus într-o zonă sigură, împreună cu mama lui.

Citește și: Reacția lui Hagi după ce s-a întâmplat la CSA Steaua  - Academia Rapid: "Nu are legătură cu jucătorii"

Citește și: Șumudică, reacție nervoasă în direct la TV! Derapaj după incidentele de la CSA Steaua - Academia Rapid: "Ăsta e gradul de cultură! Trebuiau călcați în picioare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1038156736342370
 •  16 Aprilie 2018, 23:10

Gest admirabil pe care toti trebuie la un moment dat sa il facem . Nu inteleg domnilor reporteri de ce nu scrieti despre tribuna 2 , despre suporterii rapidisti si stelisti amestecati .de ce de la turnicheti dupa ce suporterii au intrat cu esarfe si fulare cu steaua si rapid nu s-a instituit un cordon de jandarmi si la intrare pe port se facea selectia cei din dreapta langa peluza rapidista trebuiau sa fie rapidisti cei din stanga stelisti . Organizare 0 .ar trebui luate masuri de siguranta ! Sincer fiind in tribuna a 2a la jumatate am constatat ca ft ft multi stelisti si rapidisti au stat unii langa altii , nimeni nu s-a batut cu nimeni , fiecare cantau ce vroiau si nu exista nici o urma de amenintare .erau foarte multi copii cu parintii semn ca oamenii au venit pt ce inseamna echipele lor dragi pt ei , echipe care lipsesc din prima liga echipe furate de identitate de locul lor furate din sufletele suporterilor lor ... Oamenii nu au venit sa se bata la tribuna 2 asta imi este clar .oamenii cu cap ... pacat pacat Va multumesc tuturor din tribuna 2 care nu ati facut scandal nu ati sarit la bataie sa patati acest meci intre doua echipe mult iubite NU AM VENIT LA MECI PENTRU A MA BATE , AM VENIT LA MECI DIN IUBIRE PENTRU CEEA CE INSEAMNA ECHIPA MEA DD SUFLET , O ECHIPA FURATA DE TOTI !! FORZA RAPID !! CE DOR MI-A FOST DE STADION DE RAPIDULETUL MEU IUBIT !! RESPECT SUPORTERILOR STELISTI DIN TRIBUNA 2 CARE S-AU PURTAT ADMIRABIL

paul801
paul801  •  16 Aprilie 2018, 17:19
Postat de enjoythesilence pe 16 Aprilie 2018, 16:03

jos palaria pentru Niculae. dar nu inteleg ce a cautat femeia aceea in peluza cu copilul la un astfel de meci... nu cred ca e intreaga la minte.

Doamna era la tribuna II

gabonne1982
gabonne1982  •  16 Aprilie 2018, 17:14
Postat de alex_1973 pe 16 Aprilie 2018, 15:12

Nu încurcă susținători CSA Steaua cu câțiva golani pe care îi găsești la orice galerie .Sa nu generalizam și sa rămânem cu spectacolul din tribune..Sa văzut clar cine este adevărată Steaua unde sunt suporterii și pe cine susțin acestia.

La fel gandesc si eu.Prefer sa raman cu imaginea-spectacol din tribune si sa trec peste incidentele provocate de niste bezmetici.Sigur,orice padure are uscaturi dar si organizarea a lasat mult,mult de dorit.Erau cativa de la firma de paza care cadeau dintr-o palma la cat de anemici erau si destul de rarefiat asezati.Cu astia vroiau ei sa mentina ordinea la un asemenea meci ?! Pacat ca multi dintre noi se aprind prea usor si strica adevaratul spectacol pe care-l fac ceilalti (vorbim de ambele galerii)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează