FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Început în forță pentru CSA Steaua în noul sezon din Liga a 4-a » Și-a învins contracandidata la promovare

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 19:45

CSA Steaua a început foarte bine noul sezon din Liga a 4-a și a învins-o pe Carmen București, scor 3-0.

Deși prima repriză a fost echilibrată, 0-0 după primele 45 de minute, roș-albaștrii au revenit mai puternici de la cabine și au deschis scorul în minutul 54 prin Florin Rasdan. Alin Robu a marcat și el cu 20 de minute înainte de final, iar scorul final a fost stabilit de Rasdan, în minutul 77.

Dacă sezonul trecut Rapidul a fost cea care a câștigat duelul pentru promovare cu CSA Steaua, acum roș-albaștrii se luptă cu Progresul 2005 și Carmen București, ambele echipe investind serios în transferurile unor jucători cu experiență.

Echipele de start:

CSA Steaua: Iancu, Ogică, Pădureț, Sitaru - Iordache, Constantinescu, Răsdan - Aldea, Robu, Mirea, Predescu

Carmen București: Stanciu - R. Voica, Duțu, Berestean, Dumitru - F. Lungu, Stelian Stancu, N. Ioniță - Batchabi, M. Pristolian, Kana

Tot astăzi, ACS Victoria București, o altă echipă care s-a întărit serios, a câștigat în deplasare cu Metaloglobus II, scor 2-0, după ce oaspeții au ratat și un penalty. Pe lângă jucătorii importanți pe care i-a transferat, Victoria a adus și un antrenor cu experiență în persoana lui Augustin Călin, care a salvat-o anul trecut de la retrogradare pe CS Balotești, echipa din Liga a 2-a.

Scorul primei etape l-a înregistrat Progresul 2005, care a învins-o pe AFC Asalt cu 4-0.

clasament l4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alexyulyan
alexyulyan  •  26 August 2018, 16:31

Forzza Steaua Bucuresti!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  26 August 2018, 12:08

Parodie de echipa a unei unități militare de tip sovietic, niste brute sălbăticite din cireada peluza sud, niste antrenori ratati si *** si câțiva ofiterasi smenari din MApN si CSA, asta este FC Kaki2017!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  26 August 2018, 09:05

Afara din fotbal cu aceasta clona csa steaua care fura bani din bugetul armatei.Rusine talpan si toata gasca de acolo ! CE LEGE VA PERMITE SA ALOCATI BANI DIN BUGETUL ARMATEI CATRE O CLONA INFINTATA DE NISTE IMPOSTORI PENTRU A FURA BANI PUBLICI ???? SA NE SPUNA TALPANICA SI PETREA ACEASTA LEGE !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează