FOTBAL  »  LIGA 4  »  FC FARUL CONSTANȚA

Marica înscrie FC Farul în Liga a 4-a Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a fi acceptată

Articol de , - Publicat joi, 09 august 2018 12:47

Ciprian Marica a cumpărat la licitație brandul, palmaresul și culorile clubului de fotbal Farul și vrea să-l înscrie în Liga a 4-a din Constanța.

FC Farul a făcut cerere de înscriere în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic. Situația va fi discutată sâmbătă, când e programată o ședință la Asociația Județeană de Fotbal cu reprezentanții cluburilor din Liga a 4-a.

"E adevărat, FC Farul și-a manifestat intenția de a evolua în sezonul următor în Liga a 4-a. S-a depus o cerere în acest sens. Sâmbătă, pe 11 august, vom avea o ședință cu reprezentanții cluburilor din Liga a 4-a și atunci se va decide dacă sunt locuri disponibile.

Acum e o perioadă incertă. Orice club trebuie să îndeplinească unele condiții. Să aibă echipă de juniori, teren pe care să dispute meciurile și sediul social", a declarat Lucian Cârjă, președintele AJF Contanța.

Dat fiind faptul că echipele din Liga a 4-a trebuie să îndeplinească aceste condiții, Farul ar putea fi acceptată pentru că sunt foarte multe echipe care nu au echipe de copii și juniori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează