FOTBAL  »  LIGA 4  »  PLAY-OFF

Pancu râde de Talpan, după ce juristul CSA a depus memoriu împotriva Academiei Rapid: "Justițiarul e puternic"

Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2018 20:36

Daniel Pancu s-a amuzat teribil când a auzit că Florin Talpan, juristul CSA, a depus azi un memoriu la FRF prin care a cerut ca Academia Rapid să piardă cu 0-3 toate meciurile din acest sezon.

"Justițiarul... Mai devreme făceam o glumă cu colegii. Le spuneam să nu spunem ceva când trece domnul Talpan pe lângă noi. Comisiile, Tribunalele, nu sunt treaba noastră. Justițiarul e puternic.

Nu știu dacă să zic că am emoții sau nu legate de acest demers al lui Talpan. Pentru noi e foarte important pe merit sportiv să fim pe primul loc, apoi ce face domnul Talpan e treaba lui", a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Citește și: Florin Talpan vrea s-o spulbere la "masa verde" pe Academia Rapid din calea spre baraj: "Memoriu la FRF"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
crisangrg
crisangrg  •  31 Mai 2018, 11:04

Mare greseala. N-am nevoie de o decizie a unor bosorogi morti emotional ca sa stiu unde sa-mi investesc sentimentele.

scorpiongab
scorpiongab  •  31 Mai 2018, 08:21
Postat de spartakus. pe 31 Mai 2018, 07:44

Pana acum Talpan si-a demonstrat in instante punctul de vedere si a castigat TOT. Faptul ca rapid treaba pute nu ma mira, sa nu uitam ca echipa a fost scapata de 2 depunctari, iar pe Giulesti cica se joaca pe neutru. E clar care sunt interesele aici iar talpan nu face altceva decat sa se asigure ca totul a fost transparent si legal.

Daca tu crezi ca Talpanica a castigat singur procesele te inseli, asemenea procese se castiga altfel in Romania. Talpan e doar o unealta cu mari probleme psihice.

1147453795396975
Ernest Balint  •  31 Mai 2018, 08:02

Acest domn TILPAN daca este asa bun jurist ar trebui in primul rind sa lupte pentru colegi sai si pentru rezervisti cu OLGUTA in legatura cu salariile si pensiile apoi cu fotbalul deoarece este mare militar.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează