FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

Primele măsuri luate de comandantul CSA după bătăile din derby-ul cu Rapid: "Toate secțiile vor face asta, de la handbal la polo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 17:23

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a reacționat după incidentele de ieri de la meciul pierdut de roș-albaștrii în fața Academiei Rapid, scor 1-3, pe Arena Naționale.

"Această firmă de pază asigură paza tuturor meciurilor ale echipelor CSA: polo, volei, handbal. Această firmă de pază a câștigat o licitație transparentă prin sistemul de licitații. Agenții au costat 40.000 de euro. Jandarmeria ne-a cerut 960 de agenți. Nu sunt deloc mulțumit de cum s-a efectuat paza acestui eveniment.

Am luat decizia ca luni să analizăm toate acțiunile pe care le-a făcut firma de pază. Vom vedea ce fel de contracte de muncă s-au încheiat între firma de pază și agenți. Dacă această firmă de pază nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale se poate ajunge la rezilierea contractului pentru toate secțiile.

Am fost și eu la meci. În ședința tehnică premergătoare meciului au participat și reprezentanții galeriei, care ne-au acordat sprijin. Ne-au spus că-și vor susține echipa, că nu vor fi incidente. În ceea ce privește angajații firmei de pază noi o vom verifica. Vom solicita să vedem dacă firma de pază e asigurată. Ne-am consultat și cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, iar vânzarea de bilete a fost făcută online. Când comanzi online nu poți să știi dacă cel care comandă e stelist sau rapidist", a declarat Cristian Petrea la Realitatea TV.

"Îmi reproșez cele întâmplate. Nu e un sentiment foarte plăcut să vezi incidente în tribune, să vezi copii afectați. Cred că firma de pază ar fi trebuit să suplimenteze numărul de agenți. Agenții de pază n-au reacționat când doi suporteri rapidiști au sărit pe gazon și nici nu i-a băgat în seamă. Există clauze în contract prin care ei pot fi penalizați inclusiv rezilierea contractului. Banii către firma de pază încă n-au fost virați" Cristian Petrea

 Citește și: EXCLUSIV Detalii incredibile după violențele de la Steaua - Academia Rapid: minori pe post de stewarzi! » "Nu-mi aduc aminte pentru ce firmă lucrez"

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
copacabana_70
copacabana_70  •  15 Aprilie 2018, 21:54

Azuziti ce de bani are armata...plateste salarii fotbalistilor , antrenorilor, intregului staff al clubului, inchiriaza cel mai mare stadion al tarii,angajeaza firme de paza ,cumpara echipament sportiv...etc...etc...bani nu gluma...alooooo bate razboiul la usa. Cumparati armament si munitie ,bagati banii in apararea tarii nu in prostii...sunt banii poporului...ve ti raspunde pentru fiecare leu.

patraulea2015
patraulea2015  •  15 Aprilie 2018, 21:29
Postat de catalynn pe 15 Aprilie 2018, 18:54

Ce sa mai pierd vremea cu *** cand Steaua Libera au sintetizat perfect !? Evident groparilor si ziaricilor le-ar fi plăcut un meci fara pasiune si cu maxim 3000 de spectatori care nu spun si nu fac nimic, o *** fara pic de personalitate .... http://www.steaualibera.com/2018/04/15/steaua-academia-nu-a-iesit-cum-ati-fi-vrut-voi-dar-nici-nu-trebuia/

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  15 Aprilie 2018, 20:05

PSV - ul e încoronat, campioană a Olandei învingând Ajax cu 3:0. Spectacol, un mic incident din partea suporterilor celor din Amsterdam, ocazie cu care jocul a fost sistat pentru câteva minute, deci felicitări Eindhoven, sus capul Ajax. https://imgur.com/a/vnV6z ☺

Vezi toate comentariile (38)
Comentează