FOTBAL  »  LIGA 4  »  RAPID

Rapidiștii se pregătesc serios de meciul cu CSA Steaua » Pancu recunoaște: "Stau mai bine fizic, dar nu sunt favoriți! Pe Giulești nu există așa ceva"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 21:56

Daniel Pancu a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM. A discutat despre derby-ul cu Steaua, care se va juca peste două etape.  

"La meciul cu Steaua, care e următorul acasă, sâmbăta viitoare, pe 14 octombrie, ora 19:15, probabil stadionul va fi plin. Va fi o atmosferă cum rar se mai vede și în Liga 1.

CSA este în față, pentru că s-a organizat mai devreme. E în fața noastră acum. Are un grup organizat, care a fost în cantonament de două ori.

La partea fizică, cei de la Steaua stau mai bine decât noi. Dar nu cred că vor fi favoriți cu noi, jucăm pe Giulești și e imposibil. Nu există să fie altcineva favorit", a zis Daniel Pancu la Tribuna Zero, de la Europa FM.

9.100 
fani a anunțat Daniel Pancu pentru meciul cu CSA Steaua 

"Mi-aș dori să mai pot juca și la anul. Tot aștept să mai vină jucători din spate care să ducă spiritul ăsta rapidist mai departe. Dar vă spun sigur că ne organizăm să descoperim noi talente. De la anul, baza Pro Rapid va fi pregătită să găzduiască viitoare talente"
Daniel Pancu

 Daniel Niculae a intervenit și el telefonic la emisiune: "Sper din tot sufletul să promovăm. Timpul nu este aliatul nostru. Drumul e lung până la promovare. Mai avem două săptămâni până la meciul cu principalul adversar. În pauza de iarnă se pot schimba lucrurile. Vom vedea".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Octombrie 2017, 13:58
Postat de para.para pe 03 Octombrie 2017, 09:46

Mai fecesebistul *** Pancu nu a zis ca o sa fie 9100 de fani la meciul cu Steaua, ci ca numarul maxim de spectatori care pot intra pe stadion este de doar 9100 pentru ca atata prevede regulamentul in functie de capacitatea stadionului.

Exact asta am spus și eu. Cei din conducere trebuia să facă ceva pentru a găsi o modalitate de a intra cel puțin 15.000 de oameni pe stadion pentru că este un meci de mare interes. ȘTIU că pe Giulești acum , pot intra undeva la numai 9-10 mii de persoane. Nu sunt FCSB-ist (asta dacă EU eram cel vizat).

andrei.f
andrei.f  •  03 Octombrie 2017, 10:01

Rapidistii o sa astepte un cincinal pana-i baga partidu-n A. Ce-o sa mai strigam, "Cine v-a bagat in B - Tudorache, PSD" !

para.para
para.para  •  03 Octombrie 2017, 09:46

Mai fecesebistul *** Pancu nu a zis ca o sa fie 9100 de fani la meciul cu Steaua, ci ca numarul maxim de spectatori care pot intra pe stadion este de doar 9100 pentru ca atata prevede regulamentul in functie de capacitatea stadionului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează