FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Talpan a făcut următorul pas! A trimis 4 kg de documente la UEFA și cere dezafilierea și excluderea FCSB: "Voi merge la Nyon dacă va fi necesar"

Foto: Alin Grigore
Foto: Alin Grigore

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 09:48

Florin Talpan continuă să caute dreptatea CSA Steaua și ultimul pas făcut a fost să trimită la UEFA nu mai puțin de 4 kg de documente (630 de pagini).

Prin respectivele documente juristul CSA Steaua cere dezafilierea și excluderea FCSB din toate competițiile interne și internaționale, scrie Prosport. Alături a atașat toate deciziile definitive ale instanțelor din România care au dat dreptate CSA.

"Dacă va fi necesar voi merge la Nyon pentru a explica față-n față care e situația", a declarat Talpan pentru GSP.ro.

"SC Fotbal Club FCSB SA (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) nu este succesoarea şi nu deţine recordurile sportive ale echipei de fotbal care aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi Supercupa Europei în 1987, nu are nicio bază materială şi a fost afiliată ilegal de Federaţia Română de Fotbal.

SC Fotbal Club FCSB SA a informat CSA Steaua că se va supune sentinţei emise de instanţă, dar această conformare nu s-a produs. SC FC FCSB nu a notificat FRF şi forurile internaţionale ( UEFA şi FIFA) privind faptul că nu mai deţine marca şi numele Steaua şi Steaua Bucureşti, chiar dacă era silită să facă asta, pentru ca FRF şi forurile internaţionale să facă paşii legali necesari", se arată în documentele trimise de Talpan.

Juristul CSA cere forului european să modifice palmaresul FCSB de pe site-ul oficial: "Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă că performanţele CSA Steaua Bucureşti sunt greşit trecute pe pagina instituţiei dumneavoastră. Alături de participările CSA Steaua în competiţiile europene apare logoul unui alt club de fotbal, SC FC FCSB SA, club înfiinţat în 2004. De asemenea, performanţele obţinute de clubul nostru, care includ, printre altele, câştigarea Cupei Campionilor în 1986, sunt eronat incluse între performanţele clubului de fotbal născut în 2004. De aceea vă cerem să rectificaţi greşeala apărută pe site-ul dumneavoastră.

CSA Steaua a luat măsuri legale împotriva SC FC FCSB SA, care încearcă să-şi asume identitatea noastră în mod fraudulos şi intenţionat. Vă cerem să rectificaţi informaţiile de pe site-ul dumneavoastră astfel încât să fie o deosebire clară între CSA Steaua, care deţine performanţe impresionante, precum Cupa Campionilor din 1986 şi Supercupa Europei din 1987, şi SC FC FCSB SA, o echipă înfiinţată în 2004 şi care, într-o manieră ilegală şi înşelătoare, v-a notificat şi informat pentru a crea confuzie, cu scopul evident de a înşela suporterii fotbalului din întreaga lume şi, în particular, pe cei ai CSA Steaua".

CSA Steaua București a pierdut sezonul trecut play-off-ul din Liga a 4-a și va rămâne și în acest an să joace în cel de-al patrulea eșalon din București.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (251)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 August 2018, 16:35
Postat de vasy86le pe 09 August 2018, 21:41

Eu ii inteleg pe suporterii fcsb, ei nu au nici o vina,unii nu vor sa accepte realitatea, dar daca s-a dovedit ca jiji e doar un infractor si a luat Steaua ilegal, de ce sa sustineti echipa lui jiji? De ce nu sustineti CSA Steaua? ca e in liga a-IV-a? si ce? promovati in liga 1, aveti palmares solid in spate, redeveniti o forta a Romaniei, si asta e, nu e sfarsitul lumii daca pornesti de jos,din liga a-IV-a.

Vasile...*** :))) gandirea ta *** iti dauneaza grav sanatatii .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

simptomulzero
simptomulzero  •  10 August 2018, 21:33

Talpan pare sa fie doar *** care se lupta cu morile de vant in speranta ca numele lui o sa aiba insemnatate vreodata si cineva o sa-si aminteasca numele lui peste ani. Nu-l intereseaza banii, ci doar sa-si schimbe statutul ***. Tovarase, cei ca tine nu vor fi urmati niciodata de oameni care nu si-au pierdut inca toti neuronii. Ai nevoie de un miracol ca sa desfiintezi o echipa doar pentru ca asa vrei tu, DAR daca reusesti asta, eu si multi alti "suporteri de rezultat", cum zic unii pe aici, nu vom urma niciodata csa. Am crescut cu echipa ciobanului si acea echipa m-a facut sa rad sau sa plang. Pentru mine csa inseamna Clona *** a Aghiotantului, mai exact NIMIC. Pentru armata, csa nu inseamna NIMIC. csa nu mai inseamna NIMIC nici pentru veteranii care au trait perioada '86. csa inseamna ceva doar pentru tine si pentru aia din peluza sud, dar nici pentru ei nu inseamna ceva csa, ei sunt doar anti-cioban, nu pro-csa. De fapt, tovarase aghiotant, daca te uiti bine in jurul tau, toti cei care-ti stau alaturi in razboiul asta platonic sunt exact oamenii care nu-l suporta pe Becali, ceea ce nu inseamna decat ca csa e o echipa fara spirit sau viitor. csa o sa moara exact in secunda in care iti castigi tu lupta cu Becali. Si atunci vor disparea si Steaua si csa. Vei fi concediat, ***. RIP tovarase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  10 August 2018, 08:25

Eu nu stiu cum e cu departamentalul in Romania,fiindca aseara la meciul Craiovei, s-a spus despre nemti, ca 60% din banii clubului,provin de la ...PRIMARIE !

Vezi toate comentariile (251)
Comentează