FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Talpan acuză PSD că susține Rapid și e categoric: "FRF este controlată politic! Fac plângere la DNA pentru trafic de influență"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 15:42

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a fost deranjat după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF, la decizia lui Radu Vișan, secretarul general al federației.

Talpan acuză în dosarul pe care-l va depune la Comisia de Disciplină a FRF faptul că PSD susține Rapidul, prin primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, potrivit Prosport. Colonelul mai susține că este dispus să facă plângere penală la DNA pentru trafic de influență la Federația Română de Fotbal.

"Am aflat că s-au dat telefoane în care s-a ordonat sancţionarea mea. Dacă se va întâmpla acest lucru voi face plângere penală la DNA pentru trafic de influenţă. Voi cere să se verifice convorbirile telefonice. Voi aduce şi martori.

FRF are obligaţia să refuze implicarea politicului în activitatea sa. Lipsa de reacţie a Federaţiei în aceste cazuri flagrante conduce la concluzia că FRF este controlată politic. FIFA şi UEFA interzic cu desăvârşire imixtiunile politice în fotbal. Şefii FRF ştiu la ce expun federaţia acceptând să fie controlaţi politic", a declarat Florin Talpan pentru sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
gicab
gicab  •  26 Iulie 2018, 08:33

https://www.gsp.ro/stire/stire-239722.html

gicab
gicab  •  26 Iulie 2018, 07:43
Postat de wwerko80 pe 25 Iulie 2018, 21:13

Una e sa porti soarele pe piept, si alta e sa primesti 50 de trofee de la partid. Dupa 46 nu cred ca mai gasesti vreo legatura intre Rapid si PCR. Steaua pe de alta parte...

Dacă rapid nu purta soarele pe piept acel partid poate nu avea puterea sa i dea stelei 50 de trofee... rapid a ajutat la instaurarea comunismului in România

catalynn
catalynn  •  25 Iulie 2018, 23:49
Postat de Munteanu Florinel pe 25 Iulie 2018, 23:19

Dacă tot se susține că Rapid a fost ajutată politic, dupa care regulamente Rapid a inceput ascensiunea din liga a V a iar Steaua a debutat direct in liga a IVa?

Ești asa sigur ca Academia Partid a inceput din liga a 5-a!? Luminează-ne ca sa nu murim prosti! :-)))

Vezi toate comentariile (102)
Comentează