FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

Talpan pus la zid de CSA după ultimele ieșiri: "Niște oameni raționali nu pot avea astfel de discuții"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 14:08

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a reacționat după scandalul apărut între Florin Talpan și antrenorul de floretă Petre Ducu.

"În cursul lunii mai, la o ședință de lucru, într-o luni, pe o anumită problemă de serviciu s-a iscat o problemă mai tensionată între domnul Ducu și domnul Talpan. Am intervenit, lucrurile, din punctul meu de vedere, au fost clarificate, am terminat ședința de lucru, după care m-am deplasat cu un coleg în birou.

Cam după trei-cinci minute domnul Talpan a venit în birou spunându-mi că a fost agresat de către domnul Ducu, managerul secțiilor individuale din clubul Steaua. Așa cum am spus, am rămas stupefiat! Într-un interval relativ scurt de timp, niște oameni cu capul pe umeri, zic eu raționali, nu pot avea astfel de discuții", a spus Petrea, în cadrul unei conferințe de presă.

Florin Talpan acuză că Petre Ducu l-ar fi agresat în timpul unei ședințe, iar antrenorul i-ar fi rupt cămașa. Talpan ar fi depus plângere penală împotriva colegului său de la CSA Steaua.

În altă ordine de idei, CSA Steaua, echipa din liga a patra de fotbal, va juca astăzi, de la ora 17:00, în etapa a 3-a cu ACS Bucharest United.

clipboard01

Vezi și: AUDIO Dialog incredibil între Florin Talpan și un angajat al CSA: "Mi-ai rupt cămașa și țineam foarte mult la ea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează