FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID - CSA STEAUA

UPDATE Toate detaliile finalei Academia Rapid - Steaua! EXCLUSIV Interviuri cu două dintre vedetele echipelor: "Să nu-i subestimăm" / "Uitați ce a fost! Asta e finala"

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 09:00

Cel mai urmărit și mai intens sezon din Liga a 4-a pe București își dispută astăzi meciul decisiv pentru promovare. Așa cum se anticipa, cu un nou derby, Academia Rapid - Steaua, care va fi găzduit tot pe Arena Națională.

Cu 9 puncte, giuleștenii au două variante din trei, steliștii, cu 6 puncte, sunt obligați să învingă.

  • Academia Rapid - Steaua este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Telekom și liveTEXT pe GSP.RO. 
update 16:20

Așa arată trofeul pe care îl va primi echipa care va câștiga play-off-ul Ligii a 2-a.

34199877 1926031360764406 4118500369846239232 n

update 11:30

Așa arată tricourile de campioni la AMFB pe care le vor primi câștigătorii meciului Academia Rapid - CSA Steaua.

5e1086e5 23c8 4404 9bbe 28c858a31f5f

Știrea inițială:

S-a deschis inelul 2

De această dată, AMFB, organizatoarea meciului, a scos la vânzare inițial doar 18.000 de bilete, capacitatea primului inel. Între timp, după ce s-au vândut deja 15.000 de bilete, organizatorii au deschis și inelul al doilea. AMFB se așteaptă la o audiență de 18.000 de oameni, departe de recordul sezonului, 36.277, din aprilie (3-1 pentru giuleșteni).

Pregătiri în galerii

Chiar dacă s-a aflat abia joi locul de disputare al finalei, cele două galerii pregătesc scenografii speciale. Giuleștenii sunt siguri că își vor surclasa rivalii, mai ales că în peluza lor deja se cumpără bilete la inelul 2: "Facem ceva spectaculos, 3 D. Iar o să-i batem pe steliști și la spectacol".

Câștigătoarea Ligii a 4-a pe București va juca barajul de promovare la Liga a 3-a cu învingătoarea de la AJF Giurgiu pe 16 și pe 23 iunie.

500 de jandarmiși 460 de stewarzi vor forma dispozitivul de pază la meciul de azi

 Ionuț Voicu: "Să nu-i subestimăm!"

 Ionuț Voicu, 34 de ani, admite că "suntem favoriţi, avem experienţă şi valoare peste Steaua, dar e o finală şi trebuie să fim atenţi!". 

 - Ionuţ, cum e să ai două şanse din trei în finala cu Steaua?
- Poate să pară mai simplu, dar nu e. Avem avantajul celor 3 puncte înaintea Stelei, dar este un meci special, o finală. Ei îşi joacă ultima carte, iar fotbalul, ştim foarte bine, este imprevizibil. 

- Totuşi, pare că aveţi toate atuurile, inclusiv ultimul rezultat direct, tot pe "Arenă".
- Acum e alt meci, cu o altfel de încărcătură. Da, eu cred că suntem mai valoroşi, mai experimentaţi, dar trebuie să fim atenţi. Au şi ei echipă bună, vin cu ambiţie, cu entuziasmul tinereţii. Ar fi cea mai gravă greşeală să-i subestimăm. 

 - Am văzut că cei tineri nu comentează când îi mai corectaţi în teren.
- E normal, ne respectăm. Şi ei pe noi, dar şi noi, "bătrânii", pe ei. Nu-i punem să ne care genţile, nu-i înjurăm sau chestii de genul ăsta. Sunt copii buni, talentaţi, dar au uneori nevoie de ajutor. De aia suntem alături de ei. Pentru că, până la urmă, experienţa noastră la prima ligă, în meciuri internaţionale, a lui Pancone, Nico, Maftei, a mea, contează enorm. Totuşi, e Liga a 4-a

- Tu ce planuri de viitor ai?
- Am semnat pe 3 ani. Când am plecat de la Rapid, a fost din cauza problemelor financiare. Dar mi-am promis că am să mă întorc. Era normal, aici m-am simţit fotbalist. Şi dacă băieţii au început acest proiect, m-am gândit să pun şi eu umărul la revenirea Rapidului. Deocamdată mă simt foarte bine şi am plăcerea de a juca. Sper să promovăm şi să mergem tot aşa. Fiindcă vreau să readucem Rapidul în Liga 1!
2

Florin Răsdan: "Uitați ce a fost, acum e finala!"

Florin Răsdan, 23 de ani, este convins că "nu mai contează trecutul, duelul de azi cu Rapid este cel decisiv și va fi cu totul diferit".

- Florin, vă așteaptă finala cu Rapid...
- Așa este. Chiar e o finală. Sunt convins că vom avea un meci greu, presiunea este mare, însă am demonstrat că suntem o echipă bună, care poate bate pe oricine, și cred că putem învinge marea rivală.

- Ați pierdut categoric ultimul meci, vă e teamă de ei?
- Cred că acest meci va fi total diferit față de tot ce am jucat până acum cu ei. Nici ei nu-și permit să greșească, vor fi prudenți. Noi trebuie să riscăm cât e nevoie pentru că nu avem nimic de pierdut. Am încredere în băieți și vom face un meci mare. Teamă nu are de ce să ne fie, nu sunt invincibili. Îi respectăm, dar vrem să câștigăm și o putem face!

- Cum va fi atmosfera? Ultima oară au fost peste 30.000 de oameni.
- Nu știu dacă vor mai fi atâția. Știu însă că suporterii Stelei nu vor lipsi, vor fi acolo, în peluză, în număr mare și vor face din nou o atmosferă superbă, așa cum au arătat la fiecare meci al nostru. Cu ei în spate suntem mai puternici și le mulțumim pentru tot ceea ce fac pentru noi. Le promitem că și noi vom face tot ce putem pentru ca ei să fie mândri. Suporterii Stelei merită tot ce e mai bun.
3

CLASAMENTUL ACTUALIZAT DIN PLAY-OFF

1. Academia Rapid 9 puncte, 2 meciuri
2. CSA Steaua 6 puncte, 2 meciuri
3. FC Dinamo 2 puncte, 3 meciuri
4. AS Tricolor 2 puncte, 3 meciuri

Rapid a intrat în play-off cu 3 puncte
CSA Steaua cu 2 puncte
AS Tricolor cu un punct
FC Dinamo cu 0 puncte

CUM SE PROMOVEAZĂ: Câștigătoarea play-off-ului va disputa meciul de baraj pentru promovarea în Liga 3-a cu învingătoarea din județul Giurgiu.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
rurik11
rurik11  •  03 Iunie 2018, 18:54
Postat de ucluj2011 pe 03 Iunie 2018, 11:21

Ei... înțelege-l și pe el că este l FCSB-ist clonist , frustrat , stressat , supărat că nu au și ei suporteri , nu au galerie , nu au nume , nu au stemă , nu au NIMIC și în curînd vor dispărea din peisajul fotbalistic românesc și ei ȘTIU asta , deci latră la Lună și vorbersc de PSD , de Dragnea , de aberații și alte "elucubații" de'ale lor. Dacă FCSB-ul ar fi pe la mijlocul clasamentuli Ligii I nu ar mai avea nici 300 de sămânțari la meciuri și comentează despre cine este și cine nu este clonă și îndrăznesc să vorbească de ADEVĂRATA Steaua și de MĂRIA-SA Rapidul!!! Lasă-i că în curând oricum nu vom mai auzi de ei.

Tu ca martor a lui talpan nu ai nici in drept sa afisezi sigla u cluj sau sa vorbesti de rapid. Limiteaza-te la fc martorii lui talpan al carei sustinator esti.

sorindrag
sorindrag  •  03 Iunie 2018, 18:52
Postat de Radu Fifea pe 03 Iunie 2018, 14:34

Razboiul clonelor, asa numeste acesta mizerie de meci! Doar cei carora le place sa caute prin gunoaie pot viziona o astfel de partida! Traiasca PSD si clonele acestui partid continuator al PCR-ului!

cand vorbesti de clone, te referi porobabil la echipa aia venita pe turela tancurilor sovietice si inscrisa direct in prima divizia de ana pauker, ajunsa apoi pe mana ceausestilor si luata pe 2 sacose de rulmenti vanduti in bazarul din stambul de un pastor *** al carui veri se ocupau cu maradona in fata la eva inainte de 89?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

928860000478598
Proca Cristian  •  03 Iunie 2018, 17:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează