FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3

VIDEO Au apărut imaginile explicite cu intervenția Jandarmeriei la CSA Steaua - Academia Rapid, 1-3

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 09:27

Finalul partidei dintre CSA Steaua și Academia Rapid, scor 1-3, a găsit o bună partea a fanilor steliști în afara stadionului, fiind evacuați de jandarmi.

Asociația Steliștilor 1947 a încărcat un videoclip în care, cu câteva minute înaintea fluierului final, jandarmii evacuează două sectoare ale Peluzei Sud. Forțele de ordine utilizează gaze lacrimogene, în ciuda lipsei de opoziție din partea fanilor. 

Imaginile de mai sus reprezintă ultima parte a conflictului dintre forțele de ordine și ultrașii steliști. Primul episod a avut loc în minutul 20, când persoane din cele două galerii și-au împărțit pumni la Tribuna a 2-a (vezi detalii AICI). A urmat o nouă rundă, după doar câteva minute. 

Nici repriza secundă nu a fost liniștită. Un fan rapidist a străbătut întreg terenul până în fața peluzei steliste, doi fani rivali au coborât pe teren, însă oamenii de ordine au împiedicat propagarea conflictului. Jandarmii au intervenit și în urma acestui incident cu gaze lacrimogene.  

Vezi și:

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1144938848960810
Catalin Gheorghe Martuneac  •  18 Aprilie 2018, 13:43

Ce a cautat pe teren??? Ei trebuie sa inteleaga (suporterii) sa fie civilizati ! Nu sa se comporte ca maimutele si sa se bata !!!!

delta_force
delta_force  •  17 Aprilie 2018, 13:08

incidentele initiale fusesera aplanate, o parte din cei implicati retinuti. am stat la tribuna 2, inel 3, stelisti si rapidisti fara probleme..s-a simtit gazul dat in prima repriza pana acolo..dar in inelul 1 ce sa mai zici. Si totusi, acum, cand mai erau cateva minute, galeria Stelei era linistita si canta.. de ce mai era nevoie sa faci asa ceva?? de antrenament, am inteles ca au si zis pe acolo.. dar pe *** astea nu ii trage nimeni la raspundere?? e clar ca nu au vrut decat sa provoace. totul putea fi oprit dupa primul incident daca se pozitioanau intre cele 2 peluze, la tribuna si formau si cate o coloana intre peluza si tribuna. Au vrut sa provoace, ca la meciurile urmatoare sa nu vina decat galeriile si sa-i poata bate si gaza linistiti, asta cred.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1011152385585380
Popa Marcel  •  17 Aprilie 2018, 12:54

danielo: Dar de ce au mers aia sa ia banner-ul? Care era problema lor cu banner-ul ala? Nu a injurat nimeni pe nimeni...Si la meciurile FCSB-ului cu Craiova a fost un banner al celor de la CSA Steaua...dar ai vazut vreo violenta intre suporteri? Vezi banner-ul, eventual iti spui in gand "ce idioti si aia ca la un meci de genul au venit cu banner-ul ala" si treci mai departe...mi se pare josnic, sa spui ca din cauza banner-ului de la FCSB a pornit prapadul...chiar nu cred ca ala e un motiv pentru ce s-a intamplat...de vina sunt cei care au inceput sa imparta pumni si cei care nu au avut stare pe scaun si le-au trebuit sa mearga sa recupereze o bucata de material....penibil...sa dai vina pe altii cand greseala e la tine in curte...o tara intreaga a vazut ce s-a intamplat acolo....Bineinteles, nici jandarmeria nu a procedat corect, nu era nici un motiv sa dea cu gaze, mai ales ca erau si copii la meci, nu stiu daca in zona aia ca nu s-a vazut. Oricum, pacat, si trist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează