FOTBAL  »  LIGA 4  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Alin Stoica, declarații DEVASTATOARE despre Steaua: „E prima oară când mă refuză un coleg de-ai lui Tudorel? Nu mă regăsesc nici în CSA, nici în FCSB”

Alin Stoica, în dreapta, într-un duel cu Mirel Rădoi într-un meci demonstrativ
Alin Stoica, în dreapta, într-un duel cu Mirel Rădoi într-un meci demonstrativ

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 12:18

Alin Stoica, 39 de ani, s-a autopropus în urmă cu un an la CSA Steaua, aflată în Liga 4, dar o revenire în fotbal a fiului lui Tudorel Stoica nu s-a mai petrecut. Clubul nu a insistat pentru înregimentarea lui Stoica jr., iar fotbalistul nu a uitat de acel episod. 

Miercuri, la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, Alin Stoica a explicat pe larg de ce nu s-a întors la CSA Steaua, club al cărui mare simpatizant este chiar tatăl său. 

 

„N-a vrut Lăcătuș, asta este, poate mi-a făcut un bine. În orice rău e un bine, iar eu am rămas în continuare în Europa. Am vrut să vin pentru că am crescut acolo, era o bucurie să revin unde m-am simțit bine. E prima oară când mă refuză un coleg de-ai lui Tudorel? M-am obișnuit! 

Nu mă regăsesc în niciunul dintre cele două cluburi, nu știu care e echipa adevărată. E o tragedie pentru fotbalul românesc, nu știi cine e Craiova, nu știi cine e Dinamo, nu știi cine e Rapid. S-a nenorocit fotbalul românesc, nu se știe cine cum e”, a spus Alin Stoica, la GSP Live. 

Alin Stoica a jucat la Steaua în sezonul 1995-1996. A bifat un singur meci, însă a primit medalia de campion în acel sezon. Acesta a evoluat de-a lungul carierei pentru Steaua, Anderlecht, Club Brugge, Siena, Progresul, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina și Concordia Chiajna.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Alin Stoica, dezvăluiri tari: cum se făceau selecțiile pe interese la națională » „Trebuia să mă suni mai devreme!” + Avertisment serios legat de Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
311986322757047
Dan Preoteasa  •  04 Aprilie 2019, 19:29

Indiscutabil si fara nici o alta varianta ...STEAUA este actuala FCSB.Cine spune altceva este un om care habar nu are de fotbal[genTalpan] ...

2218879174817541
Valente Farm  •  04 Aprilie 2019, 18:58
Postat de alexandru.popescu pe 04 Aprilie 2019, 15:24

FCSB e Steaua pentru ca are continuitatea sportiva din 1947 pana in prezent. CSA este o clona de partid infiintata alaltaieri, ce legatura sa aiba vreodata cu adevaratul club de fotbal Steaua, care juca dupa privatizarea din 1998 o semifinala de UEFA in 2006 sau participa de trei ori in grupele UCL intre 2006 si 2013??

Continuitate sportiva nu e acelasi lucru cu inlocuire ilegala in competitie si furt de identitate. Sectia de fotbal a Stelei Bucuresti s-a reinscris in competitia sportiva dupa 14 ani acolo unde ii permitea regulamentul in acel moment (excludem exceptia Craiolguta). Te poti inscrie la LPF (L3) doar prin promovare dintr-o liga inferioara (L4 in cazul Stelei).

badeadorian
badeadorian  •  04 Aprilie 2019, 17:05

Are mare dreptate Alin Stoica . Fotbalul romanesc a ajuns o bascalie . Suntem spectatori la un fel de circ . Din pacate sunt sanse minime sa ne revenim din colaps !!! O sa ne uitam la altii mult si bine !!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează