FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV/VIDEO Florin Talpan a făcut scandal în sediul AMFB, după recursul respins! "Vreți să săriți la bătaie? Vă bateți joc de Steaua, de România!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 15:38

După ce AMFB a respins și apelul lui Florin Talpan, împotriva celor de la Academia Rapid (detalii aici), juristul CSA Steaua a făcut scandal la sediul Asociației Municipale de Fotbal București.

Florin Talpan a intrat în sediul AMFB și a  reclamat și faptul că secretarul general Claudiu Baboiu nu are ce căuta la ședințe din cauză că a fost condamnat penal. 

"Sunt ofițer de justiție! Mă dați afară? Nu ridicați tonul asupra mea. Vreți să săriți la bătaie? Domnilor suporteri, vor să sară la bătaie oamenii aceștia! Dumneavoastră (n.r. Claudiu Baboia.) nu aveți nicio calitate la AMFB. Am venit să apărăm o instituție a statului. Vreți dosare? Vreți dosare cumva?

Vreau să văd decizia. Aceasta nu e o comisie de oameni care știu codul de procedură civilă. Sunt legile făcute pe interese. E un avocat care nu știe codul de procedură penală, care nu mă lasă să vorbesc. Aceste ședințe sunt făcute la mișto. El (n.r. Claudiu Baboia) nu ce căuta aici. V-am prins când trebuia. Vreau să văd decizia. Suporterii sunt afară. Vor să vină din toată țara alături de noi!

Ăsta nu e campionat. Cum a trimis AMFB către FRF că Rapid a câștigat campionatul când cotestația mea era pe rol? De ce s-a dat către Federație? Burleanu mi-a zis să-l întreb pe domnul Lumânare (n.r. Marian Lumânare, președinte AMFB). Am venit să-l întreb personal. De ce s-a dat această soluție când este un litigiu pe rol? Rapid nu are personalitate juridică. Vă bateți joc de CSA Steaua. Nu vă puteți bate joc de România!", a țipat colonelul Florin Talpan în sediul AMFB.

 

Alături de Talpan a fost și Tudor Iacov, președintele echipei de fotbal feminin Progresul București. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (143)
nicktns
nicktns  •  22 Iunie 2018, 15:56

"Sunt ofițer de justiție! Mă dați afară? Nu ridicați tonul asupra mea. Vreți să săriți la bătaie? Domnilor suporteri, vor să sară la bătaie oamenii aceștia!". Dovada tovarasului Talpan de intimidare si de instigare la violenta! Daca dorea dreptate se adresa organelor competente, nu intra cu suporterii intr-o institutie publica!

ucluj2011
ucluj2011  •  22 Iunie 2018, 10:19
Postat de Andrei Dumitrescu pe 21 Iunie 2018, 13:08

Puteti sa-l injurati si sa-l criticati, d-l Talpan v-a demonstrat de nenumarate ori, ca dreptatea e de partea lui. Inainte d-le Talpan, mult succes! Trisorii si infractorii tre sa invete ca legea trebuie respectata. Partidul tre sa invete ca nu mai suntem in comunism.

Nu a demonstrat nimic meștere pentru că NU are ce demonstra. Este un isteric , o muiere de doi lei care dacă țipă mai tare nu înseamnă că are și dreptate. Dacă vreți promovare , puneți mâna și cumpărați FOTBALIȘTI și luați-vă antrenor competent. Vremea voastră , aia cînd se dădeau decizii și comunicate care nu aveau nici o legătură cu dreptatea , cu fotbalul , cu ceea ce se întâmpla pe teren , vremea ceaușeilor și a lui Valentin a apus. Rușine!!! HUOOOOOOO !!!..... "Cea-u-șes-cu nu mai e , Nu mai e be-leaaa-ua , Ca să dea co-mu-ni-cat , Să câș-ti-ge Steaaa-ua" !!!

109272279906644
Andrei Dumitrescu  •  21 Iunie 2018, 13:08

Puteti sa-l injurati si sa-l criticati, d-l Talpan v-a demonstrat de nenumarate ori, ca dreptatea e de partea lui. Inainte d-le Talpan, mult succes! Trisorii si infractorii tre sa invete ca legea trebuie respectata. Partidul tre sa invete ca nu mai suntem in comunism.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează