FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA, 23 NOIEMBRIE, ORA 16:00

15 lei, intrarea generală pe "Oblemenco" » Bilete online pentru derby-ul Craiovei

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 15:55

Derby-ul Craiovei se va disputa pe "Ion Oblemenco", iar oficialii echipei CSU au anunţat că vor pune în vînzare online bilete.

Excepţie vor face membrii galeriei echipei patronate de Adrian Mititelu, care vor avea accesul liber, în baza unei reciprocităţi între cele două cluburi.

"Conducerea clubului a decis ca aceştia să intre gratis la acest meci şi să primească tichete gratuite din partea noastră. Bineînţeles, trebuie să vedem cîte ne vor cere ei", a spus Felix Grigore, directorul executiv al CSU.

"Preţul unui bilet va fi de 15 lei, intrarea generală. Bileletele se vor pune în vînzare astăzi, la ora 14.00", a mai explicat Grigore, potrivit Gazeta de Sud.

Biletele pot fi achiziţionate AICI

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
mariusdal
mariusdal  •  18 Noiembrie 2013, 16:16

Nu va suparati dar CSU minte cam mult. Exemplu chiar pe site-ul oficial. ://www.csuc.ro/ro/bilete/ Sunt impartial si nu gasesc nici un raspuns pentru aceasta minciuna. Acum chiar s-au scos bilete si la peluza. Nu am vazut pe nici un stadion ca peluza sa aiba acelasi pret cu tribuna II. Decideti voi.

stresul_tau
stresul_tau  •  15 Noiembrie 2013, 16:54
Postat de perspico pe 15 Noiembrie 2013, 11:33

:)))))))))))))))))))))) Nu mai e intarea libera? :DDDDD

pt voi este....:))) dar pt muicel , nu.:)

stresul_tau
stresul_tau  •  15 Noiembrie 2013, 16:53
Postat de etesieu pe 15 Noiembrie 2013, 14:01

Ceea ce ar trebui sa fie un spectacol sportiv civilizat si fiecare sa-si aplaude favoritii, va fi probabil un CIRC(in tribune) in care asa zisi suporteri ai uneia dintre echipe vor injura, isi vor baga,isi vor scoate....etc. Vor face ceeea ce i-a invatat conducatorul lor, adica CIRC. Eu voi veni cu fiul meu de 9 ani si rog fortele de ordine sa evacueze imediat pe oricine vine cu un alt scop pe stadion, decat acela de a-si varsa frustrarile si de a-si etala educatia. Forta CS Universitatea.

asa sa faca , sa injure.....Ș)) abia astepata jandarmii sa-i scoata din stadion..Ș)))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează