FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

3 ştiri despre Craiova: echipa se prezintă la meciuri, "Condescu a venit cu rea-credinţă" şi cum e cu onoarea lui Marcel Iancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 15:40

Adrian Mititelu a intrat în direct la Radio GSP şi a atacat cele mai interesante subiecte de la FCU Craiova:

despre demisia preşedintelui Marcel Iancu: "Mi-a zis să-l las cîteva zile, îmi pare rău că a plecat, fiindcă a fost aproape de club la greu. Eu cred că în două zile se întoarce la club. Nu are motive să îmi reproşeze nimic, Iancu în particular mi-a aprobat decizia de a-l da afară pe Napoli. Probabil vrea să arate solidaritate cu Napoli cîteva zile, însă eu, luni, îl aştept la serviciu"

despre plecarea lui Napoli: "E cea mai bună decizie pentru club, nu mi-a fost uşor, m-am rugat de el să accepte altă funcţie sau să ia o vacanţă pînă la vară, dar n-a vrut. Vă garantez că va mai lucra cu mine, a mai spus că nu şi după ce l-am dat afară la un meci cu Vaslui. El mi-a spus cînd s-a terminat turul că nu se întoarce pentru retur. Am fost suprins cînd a făcut-o, de atunci mă gîndisem la Nanu. Napoli m-a ameninţat cu demisia de vreo 3 ori pînă acum, cea mai importantă preocupare a lui este să pozeze pentru suporteri şi pentru presă. El e alt om decît cel care apare în presă".

despre Marin Condescu: "A fost o calceama de doi lei, dar nu le-a mers. A fost un om de rea-credinţă, cu un scop urît. Nu a venit să ajute, am fost puţin naiv, dar mi-am dat seama la timp. Am renunţat la măsura de protest de a nu juca meciurile. A fost o pornire de moment, le-am face jocurile celor care ne vor răul, dacă nu ne-am prezenta. Ne antrenăm la Calafat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Februarie 2014, 09:10

Stiinta suntem noi ...CSU...asa spune Geolgau ...cine i savvos care sa i conteste vorbele ?...un neica nimeni ...care crede ca toti suntem platiti sa scriem pe site ...atat il duce mintea ...

fltt
fltt  •  22 Februarie 2014, 01:15

Exceptand clona mititelu e groparul fotbalului din craiova.Un orgolios sarac.pacat ca mai are drept de semnatura.Si-a batut joc de tot ce inseamna STIINTA

stiintacv
stiintacv  •  22 Februarie 2014, 00:38
Postat de savoss pe 21 Februarie 2014, 23:57

Dupa ce ma slobozesc pe mortzii tai, o sa ma culc linistit. Trebuie sa fii bautut incap, ceea ce tu esti cu siguranta, sa nu intelegi ca a nu trada Stiinta nu e tot una cu a fi cu Mititelu. In avans, muie olteneasca pentru "forza.stiinta", "stiintaucv" si "craioveanu91", cei care chiar se dezbraca si isi pazesc hainele oferite cadou de Larguta cand nu au ce face!

vorbesti civilizat,iti vb civilizat,ma injuri,te injur simplu.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează