FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

6 transferuri pentru a face față cu FCSB, Dinamo și CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 16:52

Dunărea Călărași poate obține matematic promovarea în primul eșalon la capătul disputei cu Ripensia care are loc sâmbătă pe stadionul Ion Comșa.

”Am înțeles că galeria noastră pregătește ceva pentru acest moment special. Noi vom rămâne ancorați în realitate până la finalul campionatului. Nu dăm liber jucătorilor importanți pentru că dorința noastră este să terminăm pe primul loc întrecerea”, a anunțat președintele Dunării, Florin Brișan.

Călărășenii pregătesc atent viitoarea participare la nivelul primului eșalon.

”Vom aduce cel puțin șase jucători noi. Am demarat deja discuțiile. Îi avem antamați și pe Ispas și Honciu, care au fost împrumutați la Șirineasa în returul Ligii a III-a. Cred că vom face o echipă competitivă care nu va avea o prezență meteorică în Liga 1”, a apreciat Brișan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează