FOTBAL  »  LIGA 2  »  CĂLĂRAȘI

A exclus 5 jucători de bază și a reușit să readucă echipa pe linia de plutire! Mihalcea după succesul cu Vâlcea: "Liga a 2-a? O apă și-un pământ"

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 10:48

Dunărea Călăraşi a revenit la viaţă după ce, cu o etapă în urmă, cedase, neverosimil, 0-5, în deplasarea de la Târgovişte.

Pe teren propriu, în faţa unei echipe incomode, CSM Râmnicu Vâlcea, călărăşenii au reuşit să se impună la limită, scor 1-0, graţie golului marcat de Licu cu două minute înainte de finalul disputei.

"Liga a II-a e slabă, trebuie doar atitudine şi voinţă. Suntem cam toţi o apă şi un pământ. Pe noi ne-au mâncat problemele individuale. Avem probleme, dar nu în halul în care să tremurăm pentru o retrogradare. Îmi asum toate deciziile luate la echipă", a punctat Adrian Mihalcea după succesul cu CSM Râmnicu Vâlcea la Sport Total FM. 

Călărăşenii au disponibilizat, în ultimele două săptămâni, cinci jucători, Silviu Ilie, Daniel Barna, Bogdan Panait, Denis Dobra şi şi Ovidiu Popescu şi au în lot, acum, cinci jucători de 17 ani.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează