FOTBAL  »  LIGA 2  »  LUCEAFĂRUL ORADEA

A jucat la FCSB și Viitorul, acum face senzație în Liga a 2-a: 5 goluri în 7 partide

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2018 10:25

Luceafărul Oradea a trecut la limită, 3-2, de FC Argeș după un meci spectaculos în care echipa oaspete a condus în două rânduri. Victoria orădenilor i s-a datorat, în mare măsură, și cu acest prilej, lui Vlad Rusu care a marcat o dublă.

"Echipa a reacționat foarte bine și am reușit să întoarcem scorul. Avem  un lot valoros, cu mulți jucători de calitate, iar asta s-a văzut și în meciul cu FC Argeș. Rusu își face datoria de fiecare dată pentru că are calitate și valoare.

Chiar am vorbit cu el și i-am spus că ne va fi foarte greu să îl mai ținem și din vară la echipă în condițiile în care prestațiile îl recomandă, clar, pentru o revenire la un nivel superior.

El are un contract mai lung cu Luceafărul dar nu ne vom opune unei reveniri a fotbalistului în prima ligă", a spus, după meciul cu argeșenii, antrenorul Cristian Dulca la Sport Total FM.

Runda următoare aduce un alt joc de interes pentru orădeni în deplasarea de la Târgoviște pentru meciul contra Chindiei.

5 goluri 
în 7 partide a marcat Vlad Rusu, fost atacant la Viitorul și FCSB, reușind și o pasă decisivă 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează