FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Adrian Mihalcea și-a adus la echipă un fost atacant al lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 09:14

Dunărea Călăraşi vrea să joace un rol fruntaş în viitoarea ediţie de campionat a eşalonului secund. Pentru a avea la dispoziţie un lot competitiv, dorinţă a antrenorului Adrian Mihalcea, conducerea Dunării a trecut deja la treabă.

A fost acontat atacantul Gelu Velici, ultima oară la Naţional Sebiş, care a trecut, printre alte echipe, pe la Ceahlăul Piatra Neamţ şi Dinamo. În zilele următoare se va mai bifa o achiziţie, un mijlocaş central.

"Am jucat slab cu CS Baloteşti iar Adrian Mihalcea venise deja după meci cu o listă de jucători  pe care dorea să îi disponibilizeze. Am spus, totuşi, să avem răbdare, să nu judecăm la cald. Fără o serie de oameni importanţi, absenţi din varii motive, au primit şansa de a juca şi cei care au făcut-o mai rar până acum.

Mulţi dintre cei pătrunşi pe teren nu au profitat de această postură", a declarat preşedintele Dunării Călăraşi, Bogdan Leu, după victoria la limită, 2-1, cu CS Baloteşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează