FOTBAL  »  LIGA 2  »  FUZIUNE

Adrian Mititelu a răspuns la propunerea de fuzionare a celor de la CS U: "Păstraţi-vă milionul pentru vremurile grele care vor veni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 22:28

Adrian Andrici i-a propus lui Adrian Mititelu o fuziune între Universitatea Craiova şi CS U Craiova, iar acum a venit rîndul patronului Ştiinţei să răspundă într-o scrisoare deschisă pe site-ul ediţie.ro.

Vezi aici propunerea celor de la CS U Craiova

"Dacă v-aţi dorit să investiţi în fotbal, ar fi trebuit să alegeţi calea onestităţii şi a FAIR PLAY-ului. Un club de fotbal de tradiţie nu poate fi preluat prin furt de identitate, prin copiere, sau prin altfel de abuzuri.

Propunerea dumneavoastră e una destul de lipsită de sens, având în vedere că vine după ce aţi făcut atât de mult rău acestui club, dar mai cu seamă înaintea unui meci care nu ar fi trebuit să se joace niciodată.

Ce este mai grav, domnule Andrici, este că, pe lângă faptul că sunteţi un demagog şi ipocrit, sunteţi şi un mincinos. Cunoaşteţi foarte bine că societăţile la care sunt acţionar deţin în municipiul Craiova amplasamente de 700 de mii de metri pătraţi de teren intravilan, iar acest teren valorează foarte mult, chiar dacă suntem într-o situaţie de criză.

Din dorinţa de a mă bloca, de a face rost de bani, mi-aţi blocat cel puţin două tranzacţii imobiliare în valoare de 7 milioane de euro, dumneavoastră şi partenera dumneavoastră, doamna Olguţa Vasilescu. Prin Asociaţia pentru Protecţia Habitatelor Naturale, pe care o controlaţi direct şi indirect, mi-aţi creat litigii artificiale cu privire la dreptul de a construi şi, implicit, al dezvoltării imobiliare pe terenurile pe care le deţin.

Vă atrag atenţia, domnule Andrici, că deja îmi datoraţi foarte mulţi bani pentru răul pe care mi l-aţi făcut, pentru faptul că îmi folosiţi ilegal investiţia de la stadionul “Ion Oblemenco”, pentru faptul că vă asumaţi istoria, culorile, numele Universităţii Craiova, pentru faptul că aţi batjocorit numele Universitatea Craiova.

Vă promit în mod solemn că veţi plăti într-un mod sau altul toată această notă de plată şi nu veţi scăpa nici în gaură de şarpe.

În încheiere, vă sugerez, domnule Andrici, să vă opriţi de îndată cu abuzurile împotriva Universităţii Craiova şi să înţelegeţi că niciodată nu veţi pune mâna pe acest brand şi că, prin ceea ce faceţi, veţi fi responsabil de evenimente greu de imaginat. Luaţi-vă echipa, mutaţi-o în alt oraş din România, eventual chiar la Mogoşoaia, acolo unde s-a şi înfiinţat. Universitatea Craiova are deja un plan de redresare total, plan care va fi pus în aplicare în această iarnă, iar în cadrul acestui plan nu pot fi incluse persoane care au lovit atât de josnic la temelia acestui club. Păstraţi-vă milionul pentru vremurile grele care vor veni", a precizat Adrian Mititelu într-un comunicat.

 

 

 

 

 

Dacă v-aţi dorit să investiţi în fotbal, ar fi trebuit să alegeţi calea onestităţii şi a FAIR PLAY-ului.
Un club de fotbal de tradiţie nu poate fi preluat prin furt de identitate, prin copiere, sau prin altfel de abuzuri.
Mircea Sandu şi Federaţia nu pot oferi locuri în Liga a doua, deoarece fotbalul nu este afacerea privată a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal.
Fotbalul, ca şi toate sporturile în general, au fost reglementate de stat într-un cadru de utilitate publică şi norme clare de funcţionare.

- See more at: http://editie.ro/articole/universitatea/raspuns-la-scrisoarea-lui-andrici.html#sthash.gajgN0by.dpuf

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (129)
likotan
likotan  •  23 Noiembrie 2013, 09:10
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Noiembrie 2013, 20:14

Cetatenii orasului Craiova ...nu vor sa se asocieze cu fc booveni ...

taci dreaq prostul familiei ce esti....

deuxex
deuxex  •  22 Noiembrie 2013, 04:31
Postat de stiintza4ever pe 21 Noiembrie 2013, 23:33

Asta e adevarul: Mititelu are multe pacate DAR una peste alta el a redat Univ Craiova exact ceea ce pt mine reprezinta spiritul Craiovei in fotbal: independenta totala fata de Bucuresti si de mizeria morala de acolo: atat FRF, LPF, CCA, etc. cat si conducerile cluburilor Bucurestene obisnuite sa se aprovizioneze anual de la Craiova. Operatiunea asta a durat timp si a avut consecintele cele mai grave posibile (mai mult decat dezafiliere abuziva ce poate fi?) DAR a fost absolut necesara cred eu. Dupa ce a dovedit ca poate izola Craiova de mafie, acuma am incredere sa faca afaceri de jucatori cu Bucurestiul pt ca stiu ale cui interese le poarta in discutii. Asta e doar parerea mea.

Ce mahh?!!!! Mititelu a transformat echipa din sclava lui dinamo in sclava stelei. Hai sictir!

stiintza4ever
stiintza4ever  •  22 Noiembrie 2013, 00:06
Postat de black_stone pe 21 Noiembrie 2013, 15:05

Suporterii CS UNIVERSITATEA CRAIOVA nu doresc asocierea ( nu fuzionarea cum au inteles destui saraci cu duhul ) cu acest infractor care a umilit tot ce inseamna o regiune . Sa ramana el cu leul pe piept iar noi cu clubul mama.

Pai vezi ca asta trebuie sa o auda Olguta. Bine ca oricum n-o intereseaza pe ea ce vor suporterii ca daca ar fi interesat-o i-ar fi intrebat. Dar zic asa ca principiu, ca ar trebui sa fiti si voi consultati ca voi aveti echipa aia care chipurile ar fi a comunitatii. Echipa voastra e ca CAP-ul pe timpul lui Ceasca: tineti cu ea tot poporul dar de condus o conduce Partidul si Statul cu banii de la voi.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează