FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

AEROSTAR - RIPENSIA // Florin Bratu își anunță revenirea la Dinamo, deși tocmai ce a semnat cu o echipă din Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 30 octombrie 2018 13:53

Florin Bratu a debutat cu brio la noua lui echipă, Aerostar Bacău, în victoria, 2-0, cu Ripensia Timișoara. Tânărul antrenor a avut la dispoziție o săptămână pentru a pregăti un succes de care băcăuanii aveau mare nevoie în lupta pentru evitarea pozițiilor retrogradabile.

”Am acceptat fără rezerve oferta de la Aerostar pentru că aveam nevoie de continuitate în meseria de antrenor. Vreau să mă perfecționez, să învăț lucruri noi, să fac pași importanți în cariera de antrenor.

Când am primit oferta de a antrena Dinamo era foarte greu de refuzat la acel moment. Era visul meu să antrenez Dinamo. Cu siguranță, la un moment dat voi reveni acolo mult mai bine pregătit și cu rezultate pe care suporterii acestei echipe le merită”, a precizat Florin Bratu la Sport Total FM.

Aerostar Bacău rămâne pe loc retrogradabil, 17, cu 12 puncte, după victoria cu Ripensia și merge la finalul săptămânii la Timișoara pentru jocul cu penultima clasată, ACS Poli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează