FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Alexa a făcut minuni la Călărași, unde e la 3 puncte de lider și visează la promovare: "Când le-am spus, au început să râdă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 22:13

Dan Alexa a ajuns pe banca formației Dunărea Călărași în etapa a patra a Ligii 2, când echipa avea doar un punct și era pe loc retrogradabil, însă acum este la doar trei puncte de liderul AFC Hermannstadt și visează la promovare.

Cu Alexa pe bancă, Dunărea are o serie de șapte victorii din șapte meciuri, iar tehnicianul susține că la început oficialii au râs în momentul în care le-a promis promovarea la finalul acestui sezon.

"După două promovări, mi-o doresc și pe a treia. Când am venit, conducerea mi-a stabilit obiectiv promovarea abia ediția viitoare. Când le-am spus că promovez acum, au început să râdă.

Acum sper să țină pasul cu mine și să plătească primele de victorii. Sunt multe, dar sunt sigur că vor reacționa pozitiv. Sunt mândru de conducerea mea și de jucători. Șapte victorii în șapte meciuri reușesc puțini. O să-l vedeți pe Alexa în Liga 1 ediția viitoare", a spus Alexa la Radio Sport 1.

În ultima etapă, Călărași a câștigat în deplasare cu ASU Poli TImișoara, scor 1-0. Vezi AICI toate rezultatele etapei a zecea din eșalonul secund!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează