FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Antrenorul lui Metaloglobus, satisfăcut după victoria în fața fostei prim-divizionare: "Avem atitudine și agresivitate" »

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 12:10

ACS Poli Timișoara a pierdut cu Metaloglobus, 0-1, iosta prim-divizionară a devenit un sparring-partner în Liga a 2-a!

Nu joacă nimic, fotbaliștii sunt cu nervii la pământ și neplătiți de luni bune. Cu doar 5 puncte, ACS e pe 19 în clasament și se îndreaptă cu pași repezi spre Liga a 3-a.

Bogdan Andone, antrenorul celor de la Metaloglobus, a comentat victoria din week-end: "Sunt 8-9 echipe foarte bune și calitativ, și cu experiență. Acest fapt trebuie să bucure, pentru că asta e frumusețea fotbalului, să fie rezultate imprevizibile. Ceea ce mă bucură este că băieții au înțeles ce au de făcut. Le-am cerut să aibă atitudine, agresivitate și să demonstreze că au caracter. Este cel mai important să aibă atitudine!", a spus Andone la Sport Total FM

REZULTATE ETAPA A 10-A

clipboard01

CLASAMENT LIGA 2

clipboard01

Citește și: Revoltător! Cum arată «ambulanțele» din Liga 2: o dubă și Seat fără dotarea necesară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close