FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS - ASU

ASU POLI - ACS POLI / Antrenorul lui ACS nu-și explică de ce echipa sa cade total după ce conduce

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2018 13:54

ACS Poli Timișoara a suferit un nou eșec, 1-2 cu concitadina ASU Poli, și echipa antrenată de Ștefan Nanu rămâne blocată pe penultimul loc din clasament.

A fost o nouă partidă în care timișorenii au stat bine la pauză dar au căzut, apoi, în partea secundă a jocului așa cum s-a mai întâmplat în acest sezon.

”Dacă contabilizam până acum punctele pe care le aveam în buzunar la pauză eram departe de zona retrogradării. După ce primim gol cădem cu totul. Nu avem lot, folosim improvizații și asta se vede.

Eu am vrut să plec dar cei care conduc echipa m-au rugat să rămân până la iarnă. Cu cinci-șase jucători experimentați aduși în iarnă putem drege situația în retur”, a spus Fane Nanu care a fost trimis în tribună încă din prima repriză a disputei cu cei de la ASU Politehnica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close