FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIȘOARA

ASU Poli Timișoara, parcurs formidabil cu Bogdan Andone pe bancă!

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 11:36

ASU Poli Timișoara a continuat parcursul foarte bun din acest sezon și în disputa cu Dacia Unirea Brăila. Victoria la limită, 2-1, a completat un bilanț remarcabil al trupei bănățene sub comanda lui Bogdan Andone.

”Am făcut un meci bun în fața unei formații cu pretenții cum este Brăila. Mă bucur că echipa noastră se exprimă pe teren așa cum doresc. Jucăm un sistem ofensiv, cu trei atacanți, care ne aduce satisfacțiile dorite.

Nu ne gândim, deocamdată, la mai mult, dar dacă vom avea un culoar favorabil către primele poziții ale clasamentului nu vom ezita să ne angrenăm în cursa promovării”, a spus Bogdan Andone la Sport Total FM. A

CS Poli Timișoara este bine situată în clasamentul la zi. E pe locul 5, cu 36 de puncte, la doar trei lungimi de ocupanta locului trei, Chindia Târgoviște.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează