FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII - BALOTEȘTI 1-1

Balotești a ajuns la al treilea meci fără înfrângere, dar antrenorul atrage atenția la meciul următor

FOTO: IlfovSport
FOTO: IlfovSport

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2018 17:04

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat pe teren propriu, la Motru, în compania ilfovenilor de la CS Balotești.

Gazdele au deschis rapid scorul, în minutul 1, prin Adrian Șut, în timp ce egalarea a venit în partea secundă și a purtat semnătura lui Ovidiu Herea.

Experimentatul mijlocaș se dovește a fi, din nou, decisiv pentru echipa ilfoveană așa cum s-a întâmplat și etapa trecută când a conturat succesul formației sale pe terenul Științei Miroslava.

"Este, până la urmă, un rezultat bun. Am avut un gol valabil dar ne-a fost anulat eronat de arbitru. Partea secundă, odată cu intrarea lui Claudiu Herea, ne-a aparținut, în totalitate, și cred că meritam să ne impunem.

Este foarte important pentru noi să legăm acest punct de o victorie, duminică, acasă, cu Foresta, pentru a ne găsi liniștea în clasament”, a punctat după meciul de astăzi Augustin Călin, antrenorul Baloteștiului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează