FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Baloteştiul a rămas fără antrenor după demisia lui Diniţă + Cine e favorit să preia formația ilfoveană

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 17:57

Aventura lui Laurenţiu Diniţă pe banca divizionarei secunde CS Baloteşti a luat sfârşit. Situaţia grea din clasament a grupării ilfovene l-a determinat pe tânărul antrenor să ceară întreruperea colaborării cu Baloteştiul.

„Eu am dorit să plec pentru că nu se mai putea continua. Am încercat să facem ceva profesionist pentru echipă, dar lucrurile nu au mers aşa cum am dorit”, a punctat, la despărţire, Diniţă, care a fost al treilea antrenor din acest sezon al ilfovenilor după Cornel Nica şi Augustin Călin.

Perioada de interimat până la numirea unui nou antrenor este asigurată de Emil Stanca.

Sursele GSP.ro susțin că șefii clubului l-au contactat pe Augustin Călin pentru a reveni pe banca Baloteștiului, însă acesta o antrenează în prezent pe Mostiștea Ulmu din Liga a 4-a.

Rămâne de văzut dacă va renunța la cel de-al patrulea eșalon pentru a se întoarce la echipa pe care a salvat-o anul trecut de la retrogradare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close