FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Chindia face primele mutări de când Moldovan e antrenor! A asigurat 3 posturi pentru sezonul următor

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 10:53

Lucrurile încep să capete contur la Chindia, echipa preluată de puțină vreme de Viorel Moldovan.

Împrumutat de Dinamo la Târgoviște, portarul Iustin Popescu nu a mai intrat în calculele finalului de campionat după o dispută verbală cu suporterii Chindiei, la Brăila, urmată de o accidentare care l-a ținut departe de gazon.

Revine însă în prim plan după toate aceste probleme și are mari șanse să fie portarul numărul 1 al Chindiei în sezonul viitor. 

Veștile bune de la Târgoviște sunt completate de prelungirea angajamentului cu atacantul Daniel Florea, unul dintre principalii marcatori ai echipei.

Dâmbovițenii se vor baza, de asemenea, în noul sezon, și pe mijlocașul Cosmin Anton care revine în Liga a II-a după câțiva ani petrecuți în campionatul județean Dâmbovița, la Unirea Bucșani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează