FOTBAL  »  LIGA 2  »  VOLUNTARI - CHINDIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

Chindia Târgoviște i-a pus gând rău Voluntariului, însă are emoții în cazul în care va promova! Ce spune președintele clubului

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 17:04

Chindia Târgoviște așteaptă cu sufletul la gură dubla de la baraj contra Voluntariului, iar președintele Chindiei, Marcel Ghergu, îi asigură pe fani că echipa va da totul pentru a merge în Liga 1.

"Avem un proiect sănătos, unul de lungă durată, cum să nu ne dorim promovarea? Suntem un club serios, avem o strategie bine pusă la punct. Am avut un sezon bun și vrem să-l încununăm cu această promovare", a spus Ghergu.

Totuși, Chindia nu e lipsită de probleme, având șanse minime de a primi acceptul de a juca în Liga 1 pe stadionul "Eugen Popescu". "E ultima problemă la care mă gândesc acum. Avem lucruri mai importante. Sunt soluții, nu ne facem griji", a adăugat președintele clubului.

În cazul în care Chindia va promova, jucătorii dâmbovițenilor vor avea o vacanță de doar o săptămână, pentru că vor fi nevoiți să pregătească startul sezonului următor.

21 iulieeste data la care este programat primul meci din sezonul 2018-2019

5.000 acasă, 200 în deplasare

Suporterii Chindiei s-au înscris pe pagina de Facebook a clubului pentru a însoți echipa în deplasarea de la Voluntari. Circa 200 de fani ai dâmbovițenilor vor fi sâmbătă pe stadion. Conducerea clubului a anunțat că stadionul va fi plin la retur: "Este un entuziasm aparte în oraș. Lumea speră, își dorește și va veni să ne susțină. Stadionul va fi plin, sunt semnale pozitive. Pe stadion vor putea intra 4.500-5.000 de oameni", a explicat Ghergu.

  • FC Voluntari - Chindia este sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.Ro. Returul este miercuri, la Târgoviște, la o oră care va fi anunțată în zilele următoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Iunie 2018, 20:28

stati calmi, tata pandele si argatii din PSD au aranjat deja totul...

1965marius
1965marius  •  08 Iunie 2018, 17:42

Ce proiect de lunga durata când clubul trăiește din bani publici ,echipa are un stadion vechi unde trei sferturi din tribune nu sunt populate din lipsa de siguranță ,iar terenul de antrenament (unul singur ) , este impracticabil ,este scena de război la acel teren ! Nu înțeleg cu poate bate câmpii și minte în acest hal !

114653029430026
Ducu Praz  •  08 Iunie 2018, 17:30

Hai Targoviste !! Nu cedati,sinteti mai buni ca Voluntarul.Voluntarul a ramas in prima liga datorita arbitrajului,datorita lui Coltescu.Merita sa fie retrogradata,macar Timisoara va avea satisfactia bucuriei voastre, fiindca au fost furati !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează