LIGA B    •   SNAGOV

Cifre incredibile pentru un antrenor român! E neînvins de aproape un an: a antrenat fără pauză la două echipe și a bătut aproape tot

Balint (al doilea de la stânga la dreapta) alături de stafful său de la Snagov

Balint (al doilea de la stânga la dreapta) alături de stafful său de la Snagov

Articol de — Vlad Nedelea Luni, 03 Septembrie

Sportul Snagov este liderul Ligii a 2-a după 5 etape, având 13 puncte. Practic, singurul pas greșit a fost făcut în prima etapă, cu Petrolul, 0-0.De atunci au urmat patru succese pentru trupa lui Gyuszi Balint, care a marcat 9 goluri și a primit unul singur.

Tehnicianul celor de la Sportul Snagov deține cel mai lung șir de invincibilitate din fotbalul românesc în acest moment. N-a mai pierdut un meci oficial de 11 luni, pe când o antrena pe FK Csikszereda, în Liga a 3-a.

În toată această perioadă a antrenat Csikszereda și Snagov și nu are decât 6 remize, în rest victorii pe linie.

13 octombrie, ultima înfrângere

În etapa a 8-a a Ligii a 3-a Csikszereda pierdea pe terenul lui Aerostar Bacău, moment din care Balint n-a mai pierdut niciun meci. A urmat o serie de 25 de meciuri fără eșec pentru echipele tehnicianului de 39 de ani, 20 pe banca echipei din Harghita și 5 pe cea a Snagovului.

Practic, Oțelul de două ori, CSM Focșani, Cetate Râșnov, AFC Hărman și Petrolul sunt singurele formații care au reușit să ia punct cu echipele lui Balint. De menționat și că două dintre aceste meciuri au fost decise la masa verde, cu Avântul Valea Mărului și Metalosport Galați.

Neînvins și în amicale :) 

Seria de meciuri fără înfrângere reușită de Balint poate fi completată și cu partidele amicale din această vară, Snagovul terminând testele din pauza competițională fără să piardă vreun meci. 

Au fost 6 meciuri în care Snagovul a reușit 5 succese și un rezultat de egalitate. Adversare au fost CS Balotești, Chindia Târgoviște, Olimpic Zărnești, Cetate Râșnov, Arsenal Tunari și CSM Oltenița. 

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

florianveress  •  03 Septembrie 2018, 20:26

Nu-l mai lădați pe ungur, că la cât de *** e ciobanul, îl pune antrenor la mizzeria lui de echipă!

ucv1948  •  03 Septembrie 2018, 18:10

Vreau Clinceniul si Snagovul in prima liga !!!! Ar fi cel mai interesant campionat , cu 4 echipe satesti din jurul bucurestiului ... Sa vedeti atunci bani de la televiziuni . Premier league ar fi minciuna

Marcel Cluj  •  03 Septembrie 2018, 17:01

REciprocitati ! Asteptati returul sa vedeti cum cedeaza punctele peste tot ! Inclusiv la Petrolul !

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase