FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

Claudiu Niculescu a plecat de la Damila Măciuca, dar va antrena tot în judeţul Vîlcea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 22:31

Claudiu Niculescu nu mai este antrenorul echipei Damila Măciuca, dar rămîne în judeţul Vîlcea, urmînd să semneze cu CSM.

Niculescu, 37 de ani, a preluat Damila anul trecut şi a ratat de puţin promovarea pe prima scenă în sezonul recent încheiat. Azi, Claugol a semnat un contract cu CSM Rîmnicu Vîlcea.

Schimbarea s-a produs din cauza deciziei patronului Dan Niţu de a vinde acţiunile echipei Damila Măciuca celor de la CSM Reşiţa. Astfel, antrenorul şi jucătorii Damilei au trecut la cealaltă echipă din judeţ, şi ea divizionară B, informează ziarulalb.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
petrusm
petrusm  •  01 August 2013, 21:41

SA SE DUCA LA DINAMO , NU ERA EL CAINE PANA LA MOARTE ... CE NU MAI PREZINTA INTERES PENTRU DINAMO ? SA VORBEASCA CU NIETZOIU CAPITANU ...

kamikaze96
kamikaze96  •  25 Iulie 2013, 22:43
Postat de drweather pe 25 Iulie 2013, 19:26

cam ciudata acest schimb de echipe dar la noi se poate orice...speram ca Damila sa se multe in Zavoi si sa se numeasca Damila Rm Valcea....din pacate au gasit o solutie nu prea placuta....dar atata timp cat la Rm Valcea va fi o echipa care incearca sa faca performanta e ok....multa bafta Clau-gol ...sper sa duci Valcea in liga 1 !!

de ce Valcea ? Resita e o echipa cu traditie, distrusa de privatizare...

zidane92
zidane92  •  25 Iulie 2013, 19:33

s-a facut schimb de echipe cum numai in romania vezi toata suflarea antrenori,staff,jucatori,actionariat de la damila a trecut la csm ramnicu valcea, iar toata lumea de la csm patronul rufa,jucatori,antrenori ,staff s-a dus la damila care va fi redenumita csu metalul si se muta la resita pam-pam asteptam un schi,b d-asta si in liga 1 si era aproape cand era unirea campioana sa se faca ceva intre urziceni si steaua

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close